Merhaba Steam üzerinden Forza Horizon 4 aldım bunu kolla oynamak istiyorum PS 4 kolu almayı düşünüyorum PS 4 koluyla oynanıyor mu entegre bir şekilde tuşlar?
Yoksa Xbox kolu mu lazım, hangisi daha kolay?
Merhaba Steam üzerinden Forza Horizon 4 aldım bunu kolla oynamak istiyorum PS 4 kolu almayı düşünüyorum PS 4 koluyla oynanıyor mu entegre bir şekilde tuşlar?
Yoksa Xbox kolu mu lazım, hangisi daha kolay?
Bilgisayara Dualshock cihazınızı ya bluetooth ya da USB ile bağlayarak oyunu tekrar başlatarak ayarlardan ayar yaparsanız kullanabilirsiniz diye biliyorum.
Herkese merhaba, Şuan Forza Horizon 4 indiriyorum. PS4 Kumandasıyla bu oyunu nasıl oynayabilirim? Mümkünse başka bir yazılım kullanmadan oynamak istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)
Steam arayüzünden PS4 kolunu aktive ederseniz bağlar bağlamaz algılıyor, Steam üzerinden tüm oyunları oynayabilirsiniz. Oyun Steamde yoksa bile, Steam dışı oyun olarak ekleyip ekstra program yüklemeden kullanabilirsiniz.
Herkese merhaba, Şuan Forza Horizon 4 indiriyorum. PS4 Kumandasıyla bu oyunu nasıl oynayabilirim? Mümkünse başka bir yazılım kullanmadan oynamak istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :)
Ben ps4 kolunu tercih ettim hem daha uygundu fiyat olarak, hem de 2.el satmak istersem daha kolay satarım diye düşündüm. Ayrıca daha aşina olduğum bir kol yapısına sahip.
pek fark etmiyor xbox kolunu windows algılıyo, ps 4 kolunu ds4 e bağlarsan ds4 windows u sanki ps4 kolu xbox 360 koluymuş gibi kandırıyor aynı gibi ama alışık olduğun kol daha basit kullanılır
Xbox One kolu özellikle Avrupa kullanıcıları için çok daha rahat bir ergonomiye sahip. Japonlar kendileri dışında kimseyi düşünmedikleri için tuşlar ve joystickler ergonomik olarak çok ters yerlerde.
Ayrıca sağlamlık bakımından Xbox kontrolcüsü çok daha sağlam.