Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Steam
Ama Epic Games daha avantajlı 60 TL kupon ile
Ben Steam'ı şu ana kadar cok kullandıgım icin Steam diyorum ama Epic Games para yönünden daha avantajlı.
Kesinlikle Steam, Epic Games'i açmaya çalışırken bilgisayar patlıyor çoğu şeyi rezalet. Origin sırf EA tekelleşsin diye boşuna oluşturulmuş bir platform.
Steam her türlü iyi olmasına rağmen bence bir kullanıcı hepsini kullanmalı ve hepsinden faydalanmalı. Bazen Origin'deki indirimler Steam'den iyi olabiliyor. Epic sürekli kupon ve ücretsiz oyun veriyor. GOG'da aynı şekilde ücretsiz oyun verebiliyor. Ubisoft'da bazen daha ucuza koyuyor kendi uygulamasında özellikle R6'de yapıyor bunu.
Epic gamesin vermiş olduğu ücretsiz oyunları bile almıyorum. Launcheri o kadar berbat ki. Epic gamesten oyun oynarken korsan oyun oynuyormuşum gibi geliyor. Steame gelmeyen ac valhalla, sifu gibi oyunları aldım sadece.
Steam.
Her ne kadar Epic Games ücretsiz oyun verse de arayüz kötülüğü, topluluk pazarı gibi şeylerin olmaması Epic Games'i geride bırakıyor. Origins kullanma fırsatım olmadı.
Ubisoft sistemleri aşırı sorunlu orgin para göz Steam daha modern teknolojik sağlam altyapılı sorunsuz sistem Epic ise aşırı yavaş bir sistem ve kısıtlı platform Steam gibi değil aktif.