Steam vs Epic Games

Oigheiar

Femtopat
Daha fazla  
Yavaş yavaş sevdiğim oyunların orijinal versiyonlarını almayı planlıyorum. Epic mi daha iyi, Steam mi? Steam'in arayüzünü falan çok seviyorum; Epic Games'in de fiyatları iyi. Kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz?

Yavaş yavaş sevdiğim oyunların orijinal versiyonlarını almayı planlıyorum. Epic mi daha iyi, Steam mi? Steam'in arayüzünü falan çok seviyorum; Epic Games'in de fiyatları iyi. Kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz?

İkisini birlikte kullanabilirsiniz. Fiyatı yakın olan oyunu Steam'den alın bence, ama eğer Epic Games ile bayağı fark varsa hangisi daha ucuzsa oradan.

Tamamen size kalmış. Ben fiyat olarak Epic daha avantajlı olmasına rağmen Steam kullanıyorum. Epic Games'i sadece ücretsiz oyun verdiği için kullanıyorum buna en iyi örnek şu anda FM24 ücretsiz veriliyor kendisi Steam de 40$. Steam'in Launcher'i Epic'e bin basar Epic Games sadece oyun oyunama yeri ama Steam de oyun oynamak dışında al sat yapabilir arkadaşlarla sohbet edebilir ve Epic de mevcut olmayan bir sürü şeyi keşfedebilirsiniz.

Hangisi ucuzsa ondan alıp geçin bence.
Çok fiyat farkı yoksa Steam'i tercih ediyorum sosyal özelliklerinden dolayı.

Umarım Epic de topluluk olaylarını getirir. Steam'le rekabet için ücretsiz oyun dağıtıyorlar sürekli ama oyuna inceleme bile yapamıyorsun, arkadaşlarının kütüphanesini bile göremiyorsun çok ilginç.Launcher çok kötü,indirmediğin oyunun oynama süresini bile göremiyorsun.

Bazı oyunların Epicte daha pahalı olduğunu fark ettim. Ben steam'ı tercih ediyorum. Ama topluluk modlarına ihtiyaç duyulmayan oyunları Cyberpunk gibi Epicten aldım.

Epic şu ana kadar fortnite dahil kullanmadım. Steam kullanıyorum ve oyunlarımı steamdan alıyorum. Sonradan hesabımı satmak istersem alıcı bulmak daha kolay olur.

Maddi durumunuz neye yetiyorsa orayı kullanın. Ben şahsen ne olursa olsun Steam kullanıyorum. Topluluk, atölye desteği, profil özelleştirme ve daha fazlası. Epic Games hala korsan oyun hissiyatı veriyor. Launcher hantal, bazen geç açılıyor ve özelliklerden yoksun. Ayrıca bir oyunu kaç saat oynadığına bakmak için oyunu yüklemen gerekiyor. Yüklemediğin bir oyuna erişemiyorsun. Her şeyi geçtim, neden sohbet yok? Ben arkadaş eklediğim kişilerle neden konuşamıyorum? Nereden bakarsanız bakın, Steam'e karşı hiçbir özellik artısı yok fiyatların dışında.

Sizin kararınız tabii ki. Benim tercihim kesinlikle Steam olurdu, öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı