Çözüldü Steam'da dolandırılmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
soguk-su-icmek-0131.jpg
Arkadaşlar bugün Steam'da kendini bir sitenin admini olarak tanıtan biri tarafından dolandırıldım. Sen bana skinleri at ben sana bıçak göndereceğim diyerek beni kandırdı ve engelledi. Bunu şikayet edebileceğimiz bir yer var mı? Bu kişilere herhangi bir ceza uygulanıyor mu?
Geçmiş olsun, kendi rızanla vermişsin yapacak bir şey yok.
 
Geçmiş olsun takas ekranına alacağınız eşyayı karşı taraf koymadan onaylamamanız gerekiyordu. Olan olmuş faturası biraz ağır olmuş sağlık olsun. Daha önce takas yapmamış iseniz youtubedan takas nasıl yapılıyor gibi aramalar ile bu işi çözebilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.
 
Adam sana bahis sitesini gösterdi ve istediği kişiye veya sayıya kazandırabileceğini fakat depozito skini olmadığı için şu an para kazanamadığını, skin atarsan misliyle geri döneceğini söyledi ve sen de onayladın. Adam tabii ki sana dönüş yapmadı çünkü o site gerçek gibi gözüken ama gerçek olmayan yapay bir site ve kerizleri avlamak için kullanılıyor. Herneyse dolandırıcıya ortak olmaya çalışırken dolandırıldın gayet adil. Gidip etrafta konu açma.
 
Dolandırıcı kişinin Steam hesabı şikayetler sonunda "takas yasağı" yiyebilir fakat asla eşyalarını geri alamayacağını söylemek isterim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı