Steam'da Warzone'a girilmiyor

İşletim sistemi
Windows 10

Deniz Er 1

Femtopat
Katılım
20 Kasım 2023
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
2x8 3200 mhz AGİ
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
ASROCK A520
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
Warzone indireyim dedim. Steam'e Warzone yazdım çıktı önüme indirdim. Ama kütüphaneme baktığımda Warzone yoktu. Call of Duty vardı sadece. Sonra girdim oyuna. Ana ekranda her şey kilitli. Hiçbir oyuna giremiyorum. Ne olduğunu anlamadım.

Beyleeeer yok mu bilen biri ya ?
 
Bu arada söylemeyi unuttum. Call of Duty'i Steam'den değil de Battle.net'ten indir. Daha stabil çalışıyor. Steam'de çok hata veriyor oyun.

GB fark ı var mı? Steam'den oynadığım kadar bir problemle karşılaşmadım. DMZ modunu anlamadım. Botlara karşı oynuyoruz galiba. Artı olarak capture modu falan da çok dengesiz. Rakipler güçlü silahlara sahip. Elimde default silahla adamın zırhını delemiyorum bile. Mavi hit atıyorum hep.
 
Normal oynarken yok yanlız bazen hata veriyor ve giremiyorsun oyuna. Dmz modu görevleri yapıp silah kastığın yer olarak düşünebilirsin. Hem bot var hemde normal player. Haritaya göre oyuncu(takım) sayısı değişiyor. Capture modunu bilmiyorum. Default silahla adamın zırhını delebilirsin. Mavi hit attım dediğin adamın zırhı ya 1 lvl zırh ya da 2 lvl zırh olduğunu gösterir. Eğer savaştığın kişi 3 lvl zırh ise mor renkte hit çıkar. Silahlarıın lvl'lerini arttırıp kendine özel mod layabilirsin. Tabi ki daha stabil olacaktır. Yada oyunda vurdugun gerçek playerların silahlarını alarak onlarla oynayabilirsin. Ancak öldüğünde o silahlar sende kalmaz.

Gb farkı çok az var diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam battlenette 60 gb civarında idi oyun.
 
Normal oynarken yok yalnız bazen hata veriyor ve giremiyorsun oyuna. DMZ modu görevleri yapıp silah kastığın yer olarak düşünebilirsin. Hem bot var hem de normal Player. Haritaya göre oyuncu(takım) sayısı değişiyor. Capture modunu bilmiyorum. Default silahla adamın zırhını delebilirsin. Mavi hit attım dediğin adamın zırhı ya 1 seviye zırh ya da 2 seviye zırh olduğunu gösterir. Eğer savaştığın kişi 3 seviye zırh ise mor renkte hit çıkar. Silahlarıın Seviye'lerini arttırıp kendine özel mod layabilirsin. Tabii ki daha stabil olacaktır. Ya da oyunda vurdugun gerçek Player'ların silahlarını alarak onlarla oynayabilirsin. Ancak öldüğünde o silahlar sende kalmaz.

GB farkı çok az var diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Battle.net'te 60 GB civarında idi oyun.

Anladım teşekkürler silahları nasıl yükselteceğimi tam öğrenemedim hala.
 
Her silahın kendi levelleri var. O silahları kullandıkça, bot veya oyuncu vurdukça zaten otomatik level atlıyor. Level Atladıkca silahlara eklenti ( namlu ucu, şarjör, dürbün vs ) çeşitleri takabiliyorsun. Bir silaha en fazla 5 eklenti takabilirsin. Level'ini tamamladığın silahlara taktığın eklentilere ince ayar(tune) yapabiliyorsun. Her eklenti her sınıf silaha takılmaz. Silahın lvl' i fullesen bile takılabilecek her eklentiyi takamazsın. Takmak istediğin eklentinin kilidi açman lazım. Eklentinin üstüne gelince o kilidi açman için hangi silahı kaç lvl 'e kadar kasman gerektiği yazıyor. Silahları da loadout ekranı var. Orada upgrade yapıyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı