Steam'dan farklı ülkeye oyun hediyesi yollanırsa sorun olur mu?

Merhaba, arkadaşım Türkiye'de Steam hesabını uzun yıllar kullandı. Şu an Çin'e yerleşti ve henüz orada Steam hesabını kullanmadı. Doğum günü yaklaştı ve FIFA 22 veya FM 22 hediye etmeyi düşünüyorum. Hediye ettiğim oyunu oynamak konusunda bir sorun yaşar mı? Steam'in Türkiye'den yurt dışı hesaplara oyun hediye etmeyi kısıtladığını biliyorum ama hesap Türkiye hesabı. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.

Hocam TR hesabı olduğu için problem olmaz diye düşünüyorum, Steam sadece hesap açılırken konuma bakıyor. Onun dışında konum bilgisi alıp hesaba nereden girildiğine vesaire bakılıp kullanımını kısıtlayacağını düşünmüyorum.

Hayır sorun olmayacaktır. Hesap TR hesabı ise Steam arkadaşını hala Türkiye'de olarak biliyordur.

Hocam TR hesabı olduğu için problem olmaz diye düşünüyorum, Steam sadece hesap açılırken konuma bakıyor. Onun dışında konum bilgisi alıp hesaba nereden girildiğine vesaire bakılıp kullanımını kısıtlayacağını düşünmüyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Steam'i başka ülkede açtığınız zaman bölge değistirmek gerekiyor diye biliyorum. Bölge değiştiğinde sorun olma ihtimali nedir? Yani sadece hesabın daha önce Türkiye'de açılmıs ve kullanılmış olması sorun cıkma ihtimalini ortadan kaldırır mı?

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki Steam'i başka ülkede açtığınız zaman bölge değistirmek gerekiyor diye biliyorum. Bölge değiştiğinde sorun olma ihtimali nedir? Yani sadece hesabın daha önce Türkiye'de açılmıs ve kullanılmış olması sorun cıkma ihtimalini ortadan kaldırır mı?
Sorun olmaz hocam sorarsa da hesap ayarlarından konumu ülkeye göre ayarlayarak (örnek olarak Çin) sorun çıkarsa ortadan kaldırırsınız.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Aklımdaki soru işaretleri çözüme ulaştı. İyi günler dilerim.
Sorun olmaz hocam sorarsa da hesap ayarlarından konumu ülkeye göre ayarlayarak (örnek olarak Çin) sorun çıkarsa ortadan kaldırırsınız.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Aklımdaki soru işaretleri çözüme ulaştı. İyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı