Steam'de 5 Dolar Harcamadan Arkadaş Eklemenin Bir Yolu Var Mı?

Steam'de 5$ harcamadan arkadaş eklenmiyor, bunun bir çözümü yok mu ya?

Biraz geç oldu ama arkadaş ekleme bölümüne gelip alttaki linki kopyalayıp arkadaşınıza atın. Tarayıcıya yönlendirecektir. Giriş yapsın ve isteğinizi kabul etsin. Artık arkadaşsınız.
 
Hiç para vermeden arkadaşlık ekleniyor ama bazıları bilmiyor ben ekledim mesela yeni hesap kurduk arkadaşla para yatırmadan bir birimizi ekledik bilin yani!
Eki Görüntüle 1102290Eki Görüntüle 1102291Eki Görüntüle 1102292

Sizde orada farklı kod Yazacak'dır. Yeni bağlantı oluştur'dan yeni bir tane oluşturuyorsunuz. Yeni gelen kodu arkadaşınza bir şekilde gönderin ya SMS'ya da Gmail'ya da Discord gibi Telegram gibi herhangi Platform'dan gönderin. Arkadaşınız o linke tıklacak Steam'e giriş yapması gerek, giriş yaptıkdan sonra bir kere daha o linke tıklacak ve size davet göndercek otomatik olarak eklenecek arkadaşınız. Arkadaş listeni kontrol edin. Hepsi bu kadar, inşallah yaparsınız. Faydalı olduysa ne mutlu bana <3....

Adamsın eyvallah.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç para vermeden arkadaşlık ekleniyor ama bazıları bilmiyor ben ekledim mesela yeni hesap kurduk arkadaşla para yatırmadan bir birimizi ekledik bilin yani.!!!
Eki Görüntüle 1102290Eki Görüntüle 1102291Eki Görüntüle 1102292

Sizde orada farklı kod yazacak'dır. Yeni bağlantı oluştur'dan yeni bir tane oluşturuyorsunuz. Yeni gelen kodu arkadaşınza bi şekilde gönderin ya SMS yada Gmail yada Discord gibi Telegram gibi her hangi platform'dan gönderin. Arkadaşınız o linke tıklıcak steame giriş yapması gerek, giriş yaptıkdan sorna bir kere daha o linke tıklıcak ve size davet göndercek otomatik olarak eklenecek arkadaşınız. Arkadaş listeni kontrol edin. Hepsi bu kadar, inşallah yaparsınız. Faydalı olduysa ne mutlu bana <3.....
2 yıl sonra olsa bile işe yaradı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı