Steam'de item stokçuluğu yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eğer sabırlı ve yaptığın işe göz önünde bulundurursan sana pasif kazanç sağlar 3 yıldır Steam'de yaptığım yatırımlarla kendime sürekli oyun alıyorum sticker veya kasa alıp birkaç ay beklersen en azından %15 veya %20 oranında kar elde edersin şansın varsa bu %50'ye rahat çıkar tabii her yatırım kar getirmez bilen birisine danışman lazım ilk önce ben ilk başladığımda bu işe bayağı çöp ettim sonradan kazanmaya başladım.
 
Bence haklı bir yatırım. Zamanında 3 kuruşa kasa satıyordu millet. Hiçbir kasayı satmadım ben ve birkaç eşyayı daha sonra değerlenir diye satın almıştım.

IMG_20230330_041824.jpg
 
2019 da sabah akşam CS go oynardım o düşen kasaları asla satmadım şuan hepsi satıldı ve yaklaşık 2600 TL ye Steam cüzdanım oldu yine pişman oldum ileride daha iyiye satacaktım
 
Steam'de yatırım diye yüzlerce item(kasa, sticker, skin vb.) Stoklayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce haklı bir yatırım mı?

Bence aklı olan herkes yapar diye düşünüyorum biz buradan büyük ekmekler yedik 2023 sonuna kadar hedefim 250 bin TL şu an 60 bin TL civarında envanterimin değeri 6 bin item var depolarımda.
 
CS:GO için konuşmak gerekirse, eşyaları satmayıp da biriktirmek anlamlı bir harekettir.
İhtiyacın yoksa, değerinin arttığı zamanı bekleyip satarsın ve kâr edersin.

22 Mart'tan sonra ortalama belli bir değerden yüksek olan bir çok kaplamanın değeri yükseldi.
Bazıları için yükseldi demek az kalır, tavan yaptı adeta.
Bana göre CS2 güncellemesinin herkese açık şekilde sunulduğu zaman daha da büyük bir sıçrayış gerçekleşecek. Yatırım tavsiyesi değildir. :D
 
Fiyatlar gereksiz düzeyde. Bu hem bizim dolar kurumuzdan hem milletin kafasına göre koyup piyasa arttırması hem de CS2 güncellemesi ortaya atıldığı için. CS2 çıkınca geri fiyatlarına ineceği tahmin ediyor eski CS:GO oyuncuları.
 
Oyunların 1000 TL'ye satıldığı bir ortamda itemlere yatırım yapmak bana göre en akıllıca davranıştır. Kütüphanemde 1k+ oyun olmasına rağmen itemler sayesinde yıllardır cebimden 1 kuruş çıkmamıştır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı