Steam'de Level Atlama

Az çok işe yarıyor rozeti tamamlayıp işlediğinizde size indirim kuponu, rozetini tamamladığınız oyunun emojisi(ifade sohbette kullanılır)ve arkaplan verir. indirim kuponu olarak verdiği oyunlar aman aman güzel sayılmaz pek ama bir sürü kartınız biriktiyse deneyin zarar gelmez.

Aslinda sonradan bakacaklar icin bir duzeltme yapayim sadece artistlik degildir level. Bu trade icin cok onemlidir. Kimse 5-6 Level insanla takas yapmak istemeyecektir. Fakat 22 Level ileee buyuk oranda takas yaparlar. Bu topluluk arasinda guvenilirliginizi temsil eder.

Merhaba ,bende daha bugün bu konu üzerinde düşünüyordum.Madem başlık açılmış ; bende sorayım dedim; Bir mağazadan aldığımız steam kodu kartı ile steamden giriş yaparsak steam hesabımız yükseliyor mu; yoksa sadece kredi kartı ile steam üzerinden alışveriş yapınca mı açılıyor?

Sağladı özelikler şunlar

1. Profilinizi daha çok özelleşitirme veriyor daha çok raf hakkı mesela.

2. Arkadaş ekleme sayınız artıyor örneğin standar 100 se lvl atladıkça 125 150 diye artıyor. (Bu dediklerim sadece temsili rakamlar)

3. Steam hesabınızın değeri artıyor ha ne açıdan bilmiyorum belki hesabınızı satmak isterseniz verilen bir emek var sonuçta

4. Lvl atlamak için rozet yapınca size o oyunun emoticonunu veriyor steam sohbetinde kulanabiliyorsunuz ayrıca arkapalanda veriyor ve bazı oyunlar için indirim kuponu veriyor o oyunu almak isterseniz indirimli alıyor envanterinizde duruyor bu indirim kuponu.

5. Steam güvenirliğiniz artıyor tabiki 1lvl ne olduğu belli olmayan bir insanla yapmak yerine 150 lvl gibi emek harcamış biri ile yapmayı tercih edersiniz ama bu pek en azından bizim ülkemizde bi işe yaramıyor

6. Tabi ki bir havası oluyor yani insanlar sizin profilinize bakıp varbe adam kasmış diye bilirler yada tam tersi sal*ğa bak para yatırmış gereksiz yere diye bilirler :D

7. daha başka bişey aklıma gelmiyor :D varsa siz ekleyin

Rehber için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı