Steam'de oyun koleksiyon kartı nasıl düşürülür?

tasarimci

Hectopat
Soru başlıkta arkadaşlar. Bir de bende bazı oyunlarda kart düşürme hakkınız kalmadı yazıyor fakat henüz hiç kart düşürmemişim. Kart düşürerek kar etmek mümkün mü? Bu kartların düşmesi şans işi mi yoksa bir yöntemi var mı?

Çok bilgim yok fakat oynadığınız oyunlardaki belirli seviyeleri, görevleri ve aşamaları geçtikçe kartlar açılıyor. Örneğin Witcher'da bir bölüm geçtiğinizde, bir karakter tanıyıp onunla iletişime geçtiğinizde v.s belirli başlı kartlar açılabiliyor. Yanlış biliyor olabilirim.

Soru başlıkta arkadaşlar. Bir de bende bazı oyunlarda kart düşürme hakkınız kalmadı yazıyor fakat henüz hiç kart düşürmemişim. Kart düşürerek kar etmek mümkün mü? Bu kartların düşmesi şans işi mi yoksa bir yöntemi var mı?

Oynayarak elde ediyorsunuz. Karı ise değişiyor. Ancak kartları işleyerek Steam'de kolaylıkla seviye atlayabiliyorsunuz. Kart hakkınız yok ise pazardan satın alabilirsiniz. Kart hakkı olmadığında ne olduğunu bilmiyorum çünkü.

Ben Idle Daddy ve Idle Master ile düşürüyorum kartları. Eğer VAC banlıları blacklistlerseniz sıkıntı çıkmıyor. Bu arada evet oyunu oynarken rastgele düşüyor kartkar.

Ücretsiz oyunlarda bir satın alım yapmadıkça kart düşmez, önceden düşürmüşseniz kart düşmez, EA Play gibi bir şeyden eklediyseniz de kart düşmez diye biliyorum.

Steamda oyunlar kısmında koleksiyon kartlı oyunlar sekmesi var oradan koleksiyon kartı düşen oyunları görebiliyorsun. Ve hayır koleksiyon kartıyla kâr edemezsin ama 1 tllik oyunlar oluyor oradan 20 kuruş 20 kuruş 3 tane kart düşse 60 kuruş geri geliyor 40 kuruşa profiline yeni bir oyun eklemiş oluyorsun bu da sana xp kazandırıyor maddi kazanç elde edemezsin. Genelde oyunun 6. saatinde tüm kartları düşürmüş oluyorsun. 2 Saatte bir geliyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı