Arthur of Rivia
Centipat
Steam’de sadece Skyrim Special Edition var. O da benim sistemi zorlayabilir. Var ama ben mi göremedim? Yoksa güvenilir nereden alabilirim?
Bu güvenilir değil mi sıkıntı çıkmaz?![]()
The Elder Scrolls V: Skyrim on Steam
EPIC FANTASY REBORN The next chapter in the highly anticipated Elder Scrolls saga arrives from the makers of the 2006 and 2008 Games of the Year, Bethesda Game Studios. Skyrim reimagines and revolutionizes the open-world fantasy epic, bringing to life a complete virtual world open for you to...store.steampowered.com
Special Edition alınsın diye normal sürümü mağazada arama bölümünden kaldırılmış. Üstte oyunun Steam mağaza sayfası var, oradan alabilirsiniz.
Bu güvenilir değil mi sıkıntı çıkmaz?
Hocam Steam link'i zaten, oyunu Steam üzerinden alıyorsunuz. Bir sıkıntı olmaz tabii ki. Sadece bu link'e arama yerinden erişelemiyor çünkü Special Edition alınsın istiyorlar.Bu güvenilir değil mi sıkıntı çıkmaz?
Peki aldığımda Steam kütüphaneme eklenir mi? Önce oturum açmamı ister herhalde.Hocam Steam link'i zaten, oyunu Steam üzerinden alıyorsunuz. Bir sıkıntı olmaz tabii ki. Sadece bu link'e arama yerinden erişelemiyor çünkü Special Edition alınsın istiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.