Steam'de yayımlamak üzere bir oyun kodlamaya başladım!

Beni etiketlerseniz sevinirim.

Grafikler temsili hocam Mekanikleri kodlarken elimde bir şeyler olsun diye hazır Asset'ler kullandım. Karakter tasarımı dışındaki ögeleri basit tutmamayı düşünüyorum ama daha belli değil.

Basit pixel oyunları hep sevmisimdir bu çizgide devam etmenizi ve beni de etiketlemenizi rica ederim.

20 TL size hiçbir şey kazandırmaz. Sırf aynı ırktansınız diye kendinizi ucuza pazarlamayın. Gerekirse 100-150 TL olsun oyununuz. Çünkü 20 TL'den sattığınız bir oyundan eğer anonim şirket açarsanız net 9,18 kazanıyorsunuz. Yarısı bile değil. 9 TL'ye emeğinizi hiç etmeyin.

Sürümden kazanılabilir Stardew Valley tarzı oyunlar 35 45 aralığında 150 ne hocam el insaf sizde.

Sürümden kazanılabilir Stardew Valley tarzı oyunlar 35 45 aralığında 150 ne hocam el insaf sizde.
150 TL gayet ucuz bir miktar günümüz şartlarında. Çarşıda bir gün takılsanız ortalama 150-200 TL gidiyor zaten. Eğer oyun gerçekten parasına değerse bir gün çarşıya çıkmayıp hayatınızın sonuna kadar oynayabileceğiniz bir oyun sahibi olabilir ve Türk bir geliştiriciye destek olabilirsiniz.

Çalışıyorum

Bi' kere söz verdik hocam yapacak bir şey yok, konuyu açtığımda dolar şimdikinin yarısı kadar falandı belki de. Amacım yabancı pazarına oynamak olacak zaten, Türk pazarına da oynayabileceği uygun fiyatlı bir Platformer sunmak istiyorum. 150TL günümüz şartlarında bile bir Platformer için pahalı bence. Celeste gibi Platformer'ların kralı olan bir oyun bile indirimde 7-8 TL'ye düşüyor.

Gri katmandaki kayaları büyütseniz güzel olur.
Kahverenginin tonununda sol altta idx-3 yazan tonda olması daha iyi olur.

Gri katmandaki kayaları büyütseniz güzel olur.
Kahverenginin tonununda sol altta idx-3 yazan tonda olması daha iyi olur.
Teşekkürler tavsiye için. Direkt oyuna koymayacağım bunları, çizim tableti ve Aseprite ile denemeler yapıyorum. Oyuna koyarken epey süzgeçten geçiririm büyük ihtimal.

Teşekkürler tavsiye için. Direkt oyuna koymayacağım bunları, çizim tableti ve Aseprite ile denemeler yapıyorum. Oyuna koyarken epey süzgeçten geçiririm büyük ihtimal.

Aman hocam buraya atmadan arka plan hazırlamayın böyle emeğim dokunmuş gibi hissediyorum daha manidar oluyor.

Kolay gelsin hocam İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.Oyun steame çıktığında satın alıp denemek ve size destek çıkmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…