XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 9 Nisan 2021 #1 Selamlar. Yeni HDD aldım. İçi bomboş. Oyunlarım yaklaşık 250 GB yer kaplıyor. Ben bu oyunları silmeden diğer diske tasıyabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2021
Selamlar. Yeni HDD aldım. İçi bomboş. Oyunlarım yaklaşık 250 GB yer kaplıyor. Ben bu oyunları silmeden diğer diske tasıyabilir miyim?
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Nisan 2021 #2 Evet taşıyabilirsiniz! Öncelikle taşıyacağınız diske "steamlibrary" adlı bir klasör oluşturun. Ondan sonra oyunlarınızı taşıyabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet taşıyabilirsiniz! Öncelikle taşıyacağınız diske "steamlibrary" adlı bir klasör oluşturun. Ondan sonra oyunlarınızı taşıyabilirsiniz.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.659 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 9 Nisan 2021 #3 Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Steam Oyun Dosyalarını Taşıma Arkadaşlar yeni HDD aldım ve C'deki steam oyunlarını D'ye taşımak istiyorum. Nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz lütfen ? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz.