Steam'den alınıp bozuk olan oyun iade edilir mi?

ToprakArslan9

Hectopat
Daha fazla  
Steam'den Bannerlord aldım oyun nedense birden çöktü oyunu açmaya çalıştığımda safe mod yazıyor evet desemde hayır desemde değişen bir şey yok.
Oyunu silip yükledim yine aynı şeyler oluyor ve ne zaman bir köyden erzak al desem oyundan atıp crash raporu yazıyor asker falan alabiliyorum ama erzak alacağım zaman yapıyor bunu. Oyunu 13 saat kadar oynadım ama oyun benim kontrolüm dışında çöktü ne bir mod kurdum ne de yama oyunu orijinal haliyle oynuyorum sizce oyunun akıbeti ne olur?

Hiç mod yükledin mi? Yüklediğin modlar son sürümle uyumlu olmadığı zaman oyundan atar. Bir de Steam'den Bannerlord sağ tıkla, özelliklerden betalar kısmına gel ve en son beta sürümünü seç. Belki eski sorunlu sürümlerden birinde kalmıştır. Başlarda çok sorunluydu. Şu an uyumsuz modlar yüklemek haricinde pek crash sorununa rastlanmıyor.

Edit: Mod kurmamışsın. Onu görmedim. O yüzden betalar kısmından en son sürümü seçmeyi dene. Büyük ihtimal mevcut kayıt gitmiştir. O yüzden oynarken sürekli belli aralıklarla kayıt almak gerekiyor.

Bence hiç kaçağa bulaşmasın hocam.

Buna benzer bir sorun arkadaşımda olmuştu bu çözümü ondan almıştım. Steam'den aldıgı oyun buna benzer sorunlar çıkardı iade edecekti böyle bir çzöüm yolu buldu denedi sorun bilgisayarındaymıs aradı buldu çözdü bir şekilde iade etmedi oyunu. Eğer oyunu sildikten sonra(kaçak oyunu) iyi bir temizleme ve virüs programı kullanırsanız sorun olmaz.

Steam'den Bannerlord aldım oyun nedense birden çöktü oyunu açmaya çalıştığımda safe mod yazıyor evet desemde hayır desemde değişen bir şey yok.
Oyunu silip yükledim yine aynı şeyler oluyor ve ne zaman bir köyden erzak al desem oyundan atıp crash raporu yazıyor asker falan alabiliyorum ama erzak alacağım zaman yapıyor bunu. Oyunu 13 saat kadar oynadım ama oyun benim kontrolüm dışında çöktü ne bir mod kurdum ne de yama oyunu orijinal haliyle oynuyorum sizce oyunun akıbeti ne olur?

Steam de 2 saat kuralı var. İade edeceğini sanmıyorum.

Buna benzer bir sorun arkadaşımda olmuştu bu çözümü ondan almıştım. Steam'den aldıgı oyun buna benzer sorunlar çıkardı iade edecekti böyle bir çzöüm yolu buldu denedi sorun bilgisayarındaymıs aradı buldu çözdü bir şekilde iade etmedi oyunu. Eğer oyunu sildikten sonra(kaçak oyunu) iyi bir temizleme ve virüs programı kullanırsanız sorun olmaz.

Tabii ki hocam virüsü önleyebilirsiniz fakat bilmeyen biri için biraz zor. Kaspersky ile tarama yapmak filan lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı