Steam'den Assetto Corsa alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dell G5 SE 5505
- İşlemci: Ryzen 5 4600H
- Ekran Kartı: Radeon RX 5600M (6 GB)
- RAM: Samsung 2x8 GB DDR4 (Toplam 16 GB)
- Depolama: Samsung 512 GB NVMe SSD
- İşletim Sistemi: Windows 11 Home

iPhone 6s (32 GB)

Samsung A04s (128 GB)
Meslek
endüstriyel otomasyon teknisyeni
RAM
samsung ddr4 3200mhz 2x8 gb
SSD veya HDD modeli
samsung 512 gb nvme
Ekran kartı
rx5600m
İşlemci
r5 4600h
İyi Sosyaller.
Assetto Corsa şu an Steam'de 2,62 USD'ye oldukça uygun bir fiyatla satışta. RX 5600M, R5 4600H ve 16 GB RAM'e sahip bir laptopum var. Direksiyon setim yok. Arada vakit geçirmek için bu oyunu almamı önerir misiniz?

İyi Sosyaller.
Assetto Corsa şu an Steam'de 2,62 USD'ye oldukça uygun bir fiyatla satışta. RX 5600M, R5 4600H ve 16 GB RAM'e sahip bir laptopum var. Direksiyon setim yok. Arada vakit geçirmek için bu oyunu almamı önerir misiniz?

Direksiyonsuz yarış oyunu rahat oynanmaz çünkü Forza Horizon 4 aldım kol ve klavye ile oynayamıyorum.

Bence al çünkü iyi fırsat ama oynamaya çalışma bence, Çünkü asetto harbiden zor bir oyun profesyonel F1 pilotları milyonluk direksiyon setleriyle oynarken zorlanıyor. Bence al ama oynama istersen dene ama oynayamazsın yani zevk vermez.

Klavye ve mouse ile oynanır.
Alışmak ve doğru ayarları kullanmak önemli.
Direksiyon seti şart değil, alabilirsiniz.

Son düzenleme:
İyi sosyaller.

2.50 dolar hiçbir şey bu oyun için. Fare ile oynarsın bende fare ile oynuyorum, klavye ile oynanmaz. Bir de aldıktan sonra content Manager falan indir istersen mod kurarsın istersen oradaki sunuculara girer milletle takılırsın.

Klavye ile niye oynanmasın? Oynanabiliyor.

Oynanmıyor demiyorum ama normal arcade araba oyunlarındaki gibi klavye ile oynamak kolay ve zevkli değil. Fare ile oynamak daha rahat ve daha gerçekçi hale getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı