Steam'den para çekilmiş

Baktım yok Steam topluluk pazarından harcanmış.

Hocam iyi misiniz ben Steam destekten yardım bekliyorum demedim beklememde zaten.

Sakin hocam arkadaş öylesine yazmış zaten :D
 
Df34 hesabını çalan arkadaş galiba, hepsini ondan almışsın
 
Baktım yok Steam topluluk pazarından harcanmış.

Hocam iyi misiniz ben Steam destekten yardım bekliyorum demedim beklememde zaten.

Bu olay benim de başıma geldi 300 TL gitti çok da umurumda olmadı. Bence korsan oyun indirmekten dolayı virüs bulaşmış ve sen başka bir işle meşgulken pazardan itemlerini kendi bot hesaplarına aktardılar. Şifreni değiştir bilgisayarına format at, korsan oyun veya uygulama indirme.
 
Aynısı bana da oluyor sebebini bilmiyorum şifre değiştim gereken her şeyi yaptım şu an CS'den düşen itemleri tutuyorum sadece bir şey alacaksam satıyorum oyle alıyorum itemler gitmiyor ama para olunca DotA ile ilgili kartlar alınıp satılıyor.
 
Hocam baktım ve DotA 2 yapılmış olarak gözüküyor.
Kanka hesap çalınıyor bütün itemlerini satıp dota2 den dandik bi itemi pahalliya koyup senin hesaptan satın alıyor 2 ay önce geldi başıma ne bir bildirim ne mesaj hiçbir şey gelmiyor steamguard Allah belasını versin onun bitane bildirim dahi vermiyor şifre değiştir hemen mail adresininde değiştir
 
Kanka hesap çalınıyor bütün itemlerini satıp DotA2'den dandik bir itemi pahalliya koyup senin hesaptan satın alıyor 2 ay önce geldi başıma ne bir bildirim ne mesaj hiçbir şey gelmiyor Steam Guard Allah belasını versin onun bir tane bildirim dahi vermiyor şifre değiştir hemen mail adresininde değiştir.

Ama 2 hesapta da oldu anlamadım gitti zaten 2side farklı mailler deydi.
 

Geri
Yukarı