Steam'den tanımadığım biri yorum yaptı

437935

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
2.489
Makaleler
1
Çözümler
12
Ekran görüntüsünü atamayacağım sildiğim için ama özetleyecek olursak yabancı birisi "dostum sana karşı çok büyük bir yanlış yaptım beni en erken zamanda arkadaş ekler misin trade vesaire için değil" diye bir şeyler zırvalıyordu. Büyük ihtimalle tabiri caizse "Kıçı kırık" dolandırıcılardan biridir diye düşünüyorum. Mesajını silmiştim ama kimdir nedir diye bir profiline bakmıştım, sonra da tüm iletişimi engelle demiştim. Steam Guard olduğu için bir şey olacağını sanmam ama yine de sorayım dedim. Bir sorun teşkil eder mi bu durum?
 
Herhangi bir oyundan tartıştığın biri ise o olabilir. Ya da gerçek hayatta kırgınlık yaşadığın biri olabilir. Bunlar değilse büyük bir ihtimal dolandırıcı. Kimse durduk yere birine karşı çok büyük bir yanlış yapmaz.
NOT: Tanımadığınız biriymiş zaten. Kusuruma bakmayın engelleyin geçin hocam.
 
Bence tanımadığın biri seni oyunda görmüş ve onunla eskiden arkadaşmışsın gibi güvenini kazanmaya çalışmış sonrada seninle trade yapmak istedi yani trade yapmak için seni kandırıyor geç gitsin uğraşma böylelerle boş adamlar.
 
Bu sabah aynı şey başıma geldi. Hesap takasında bulunur musun dedi. Tabi ki hayır ilgilenmiyorum dedim. İyice diretince. Küfür edip engeli basıp yol verdim. Şu ara aşırı derecede dolandırıcı var Steamde.
 
Bana da böyle bir şey Discord üzerinden gelmişti. Hem Discord'a, hem de Steam'e yazdım. Steam desteğinden gelen yanıt dolandırıcı olduğu şeklindeydi. Engelleyin.
 

Geri
Yukarı