Çınar Velit
Centipat
Dolandırılmış olabilirsiniz. Satıcı ile iletişime geçin.
Oyunu Steam'den aldım. Steam üzerinden hesabı kaldıramaz mıyım?
Onu hiç yaşamadım. Sanırım öyle bir ayar yok.Oyunu Steam'den aldım. Steam üzerinden hesabı kaldıramaz mıyım?
Fazla karıştı konu. Tekrar anlatabilir misiniz? Hangi hesaba giremiyorsunuz, anlamadım. Şifreyi bulmaktan başka çareniz yok.
Şifreyi kopyala yapıştır olarak yapmayı deneyin. Bu tarz durumlarda İngilizce klavye devreye girebiliyor bazen. Mesela ş yerine nokta falan oluyor. Kopyala yapıştır yaparak şifreyi girmeyi deneyin. Yeniden G-mail ile şifreyi değiştirebilirsiniz. Şifrenizi kaybetmeniz yönünde ben çok fazla bir destek veremem.Şimdi AC Origin'si Steam'den aldım. Far Cry'ı site üzerinden ucuza Uplay hesabı aldım. Far Cry Uplay hesabı, AC Origins Steam hesabı. AC Origins'e girdiğimde Uplay hesabı istedi hazır varken Far Cry'e bağladım. Bir de Far Cry oynadığımda başka hesaba gir çık AC Origins'te gir çık yapmayayım diye. Ama bugün şifreyi doğru yazmama rağmen yanlış diyor. Bende Steam'den AC Origins'e bağlı Uplay hesabını kaldırmayı düşünüyorum. Çözüm aramaya çalışırken bir parolayı değiştireyim dedim ve kurtarma e postasına kendi Gmail'i mi yazdım ve şifreyi değiştirdim. Ama değiştirmeme rağmen hala yanlış diyor
Şifreyi kopyala yapıştır olarak yapmayı deneyin. Bu tarz durumlarda İngilizce klavye devreye girebiliyor bazen. Mesela ş yerine nokta falan oluyor. Kopyala yapıştır yaparak şifreyi girmeyi deneyin. Yeniden G-mail ile şifreyi değiştirebilirsiniz. Şifrenizi kaybetmeniz yönünde ben çok fazla bir destek veremem.
Bilemem o zaman. Şifre konusunda yardımcı olamaz kimse. Belki de e-posta yanlıştır.Olmuyor. Şifreyi belki 5 defa değiştirdim. Hatta bu değiştirme olayını saçma buluyordum ve bunu kanıtladım. Hiçbir şey yazılı değilken bile şifremi değiştire bastım ve beni linke attı ve şifreyi değiştirdim. Hiçbir şey yazmadan nasıl değiştirdi şifreyi. Daha doğrusu hangi hesabın şifresini? Oraya hiçbir şey yazmadım çünkü
Bilemem o zaman. Şifre konusunda yardımcı olamaz kimse. Belki de e-posta yanlıştır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.