Steam'den Uplay hesabını kaldırmak

Dolandırılmış olabilirsiniz. Satıcı ile iletişime geçin.

Fazla karıştı konu. Tekrar anlatabilir misiniz? Hangi hesaba giremiyorsunuz, anlamadım. Şifreyi bulmaktan başka çareniz yok.

Şimdi AC Origin'si Steam'den aldım. Far Cry'ı site üzerinden ucuza Uplay hesabı aldım. Far Cry Uplay hesabı, AC Origins Steam hesabı. AC Origins'e girdiğimde Uplay hesabı istedi hazır varken Far Cry'e bağladım. Bir de Far Cry oynadığımda başka hesaba gir çık AC Origins'te gir çık yapmayayım diye. Ama bugün şifreyi doğru yazmama rağmen yanlış diyor. Bende Steam'den AC Origins'e bağlı Uplay hesabını kaldırmayı düşünüyorum. Çözüm aramaya çalışırken bir parolayı değiştireyim dedim ve kurtarma e postasına kendi Gmail'i mi yazdım ve şifreyi değiştirdim. Ama değiştirmeme rağmen hala yanlış diyor

Şimdi AC Origin'si Steam'den aldım. Far Cry'ı site üzerinden ucuza Uplay hesabı aldım. Far Cry Uplay hesabı, AC Origins Steam hesabı. AC Origins'e girdiğimde Uplay hesabı istedi hazır varken Far Cry'e bağladım. Bir de Far Cry oynadığımda başka hesaba gir çık AC Origins'te gir çık yapmayayım diye. Ama bugün şifreyi doğru yazmama rağmen yanlış diyor. Bende Steam'den AC Origins'e bağlı Uplay hesabını kaldırmayı düşünüyorum. Çözüm aramaya çalışırken bir parolayı değiştireyim dedim ve kurtarma e postasına kendi Gmail'i mi yazdım ve şifreyi değiştirdim. Ama değiştirmeme rağmen hala yanlış diyor
Şifreyi kopyala yapıştır olarak yapmayı deneyin. Bu tarz durumlarda İngilizce klavye devreye girebiliyor bazen. Mesela ş yerine nokta falan oluyor. Kopyala yapıştır yaparak şifreyi girmeyi deneyin. Yeniden G-mail ile şifreyi değiştirebilirsiniz. Şifrenizi kaybetmeniz yönünde ben çok fazla bir destek veremem.

Şifreyi kopyala yapıştır olarak yapmayı deneyin. Bu tarz durumlarda İngilizce klavye devreye girebiliyor bazen. Mesela ş yerine nokta falan oluyor. Kopyala yapıştır yaparak şifreyi girmeyi deneyin. Yeniden G-mail ile şifreyi değiştirebilirsiniz. Şifrenizi kaybetmeniz yönünde ben çok fazla bir destek veremem.

Olmuyor. Şifreyi belki 5 defa değiştirdim. Hatta bu değiştirme olayını saçma buluyordum ve bunu kanıtladım. Hiçbir şey yazılı değilken bile şifremi değiştire bastım ve beni linke attı ve şifreyi değiştirdim. Hiçbir şey yazmadan nasıl değiştirdi şifreyi. Daha doğrusu hangi hesabın şifresini? Oraya hiçbir şey yazmadım çünkü

Olmuyor. Şifreyi belki 5 defa değiştirdim. Hatta bu değiştirme olayını saçma buluyordum ve bunu kanıtladım. Hiçbir şey yazılı değilken bile şifremi değiştire bastım ve beni linke attı ve şifreyi değiştirdim. Hiçbir şey yazmadan nasıl değiştirdi şifreyi. Daha doğrusu hangi hesabın şifresini? Oraya hiçbir şey yazmadım çünkü
Bilemem o zaman. Şifre konusunda yardımcı olamaz kimse. Belki de e-posta yanlıştır.

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama aynı olay 2019 da benim başıma geldi. İnternetten Ubisoft hesabı satın aldım aslında Minecraft oynamak için almıştım ama hesaba bağlı Origin Steam Uplay gibi aynı şifre ve mail adresi ile girilebiliyordu ben de sadece Uplay'e girdim Far Cry oynamak için. O sıralarda Rainbow Six de oynuyorudum Steam üzerinden. Daha sonra Uplay hizmet şeklinde ufak bir değişikliğe gitti o da şu: Ubisoft oyunlarını oynamak isteyenler hangi platformdan almış olsa bile Uplay hesabı olması zorunlu yoksa oyunu oynayamazsın. Bende bunu bilmiyordum o zamanki cahilliğim oyunda girdiğim anda R6'yı satın aldığım hesaba kaydetmiş ve bir süre sonra adam şifreyi değişince benim Steam'den satın aldığım oyunda gitmiş oldu. Ubisoft Support'a yazdım yaklaşık 3 ay mesaj yazdım translate ile, faturaları fişleri gösterdim yine de kabul etmediler. 1 yıl oynayamadım sonra Epic Games'ten 60 TL'lik kupon ile 38 TL'ye Gold sürümü mü ne almıştım bayağı bir operatör vermişti. Kısacası sende dolandırılmışsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı