Geliştirici/yayıncılardan gelen tepkilere dayanabilseydi, Valve 21 Kasım Sonbahar indirimlerinden sonra bu kur değişimini yapardı.Sonbahar indirmi var ya.
Aslında bu da, zamanla işin ne derecede ciddi bir boyuta geldiğini gösteriyor.
Geliştirici/yayıncılardan gelen tepkilere dayanabilseydi, Valve 21 Kasım Sonbahar indirimlerinden sonra bu kur değişimini yapardı.Sonbahar indirmi var ya.
Hocam düşse ne kadar düşecek ki? Zaten 200 TL'ydi TL varken.
İşte burada indirimle yine 200TL olma şansı var.
En azından o zaman alırsınız.
Geliştirici/yayıncılardan gelen tepkilere dayanabilseydi, Valve 21 Kasım Sonbahar indirimlerinden sonra bu kur değişimini yapardı.
Aslında bu da, zamanla işin ne derecede ciddi bir boyuta geldiğini gösteriyor.
Başkalarına fikir vermek istemem ama, bu benim aklıma aile paylaşımı yaparak ''oyun'' satan siteleri getirdi.Çok zor artık bitti Steam benim için.
Belki öyleyimdir belki değilimdir. Tek söyleyebileceğim sizin Atatürkçü düşünceyle hareket etmediğiniz ve iktidar partinin kararlarına teslim olmanız. Ne karar alınırsa alınsın ne olursa olsun olduğu gibi kabullenen bir zihniyetle zaten hep daha da betere gidilir.
Başkalarına fikir vermek istemem ama, bu benim aklıma aile paylaşımı yaparak "oyun" satan siteleri getirdi.
Bu kur değişimi sonrası, "Red Dead Redemption $49, 99 yerine 49,99 TL" şeklinde çok fazla aile paylaşımı dolandırıcılığı görebiliriz. Hatta Technopat Sosyal'de, "X sitesinden 50 TL'ye Red Dead Redemption 2 almıştım ama oyunu ertesi gün oynamak istediğimde Steam hesabımda yoktu, yardım edin!" gibisinden bir sürü konu görmeye başlayabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.