RK800
Decapat
Uzaktan bir ses duyuyorum.
Korsan oyna enerjin yerine gelir benim gibi.
Korsana destek vermiyoruz!
Son düzenleme:
Korsan oyna enerjin yerine gelir benim gibi.
Evet havalı değilim, zaten havalı olmaya da çalışmıyorum. Ben bu siteyi söylemeyeceğimi ve ısrar etmemesini söyledim. Böyle devam ederse hava atmaya çalışıyor gibi gözükücektim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu.
30 TL gibi cüzi bir rakama oyun almak için türlü türlü bug deneyen insan nasıl havalı görünebilir dostum anlatsana biraz![]()
Elinde herhangi bir bug olmaması olabilir, şov yapıyor aklınca.@partylikeits1941 bende buna aynısını dedim yani havalı görünmeye çalısıyor başka bir şey yok. Madem bug ile oyun aldın ve forumda söylemeyeceksen ne diye gelip buraya yazıyorsun bug ile aldım diye yazmandaki amaç ne
Yanılıyor olduğun halde niye bu kadar özgüvenlisin bilmiyorum. TR'ye özel fiyatlandırma var şu an "fikirsiz" arkadaşım. Bir de çok zekiymiş gibi ortaya birkaç veri de ben koyayım.![]()
45 dolar mi ozel fiyatlandirma kanka adamlar 27 dolar olacak diyordu 60 dolar olan oyunlara butun konularda vardi bu soyledigim şey kalkipta 45 dolara ozel fiyatlandirma diyorsan sen git teşekkür et yapimcilara kanka ama nedense 27 dolar oyun goremiyorum ve ayrica Türkiye'de aldigimiz fiyatlardan daha ucuz diyen bir suru kitle vardi kanit sunan onlar nerede?![]()
Evet havalı değilim, zaten havalı olmaya da çalışmıyorum. Ben bu siteyi söylemeyeceğimi ve ısrar etmemesini söyledim. Böyle devam ederse hava atmaya çalışıyor gibi gözükücektim ve tam tahmin ettiğim gibi oldu.
Oyun almak hayal oldu ev kirası gibi oyun alacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.