Steam'e dolar geldi

Kimsenin boyun eğdiği yok bir şeye. Olacak şey buydu Steam durduk yere kıllık yapmadı adamların yapacak bir şeyi kalmadı hem başka ülkelerden ucuza oyun alanlar yüzünden hem de bu oynak kura yetişmeye çalışıyorlar ne yani senin kulun köpeğin mi olacaklardı :D şahsen senin zihniyetinin ülkeden uzak kalmasına sevindim. Güle güle.
Adamlar Apple'a zorla type c kullandirtti biraz mantik yuruk duz mantikli cevaplar veriyorsun.

Epic Games dolara geçerse kendi ayağına sıkar. Türk oyuncuları çekmek işlerine gelir.

Türk oyunculardan kazandıkları pazar payı önemsenecek derecede değil. Aksine yaparlarsa kendilerine iyilik yapmış olurlar.

Geçene kadar Epic Games'teyiz, milyonlarca GTA 5'i ücretsiz verdikleri gibi Türk kullanıcıları da önemseyen kararlar alırlar ise Türkiye oyun pazarını domine ederler, bu kadar basit.

Kimsenin bundan sonra Türk kullanıcıları önemseyeceğini sanmıyorum maalesef. Pazar payı çok az gelir elde ediyorsun, satın alan kullanıcılar desen az; yarısı korsan oynuyor, yarısı ücretsiz Online oyunlar oynuyor, bazıları bile şu anki fiyatlardan yakınıyor. Zaten biri ne yaptıysa diğerleri koyun sürüsü gibi aynısını yapıp geçiyor. Steam yaptıktan sonra Epic yapacak mı göreceğiz.

Sıkıntı yok arkadaşlar puan konusunda kârdayız. Steam'i tokatladık. :D

Screenshot_7.png

Son düzenleme:
Ben o lafı söyleyenlere gönderme yaptım, BG3 gibi bir oyun için 1K hala iyi bir fiyat.
O kadar da değil, ben tamamen korsana geçtim bugün itibariyle. Benim o firmalardan daha çok ihtiyacım var o paraya, hadi BG3'ü 1k verdim aldım, bir kez 1k vermekte sorun yok, başka oyun almak istediğimde ne yapacağım? Kütüphanemde ne varsa oynayıp olmayanı da kaçak artık mecbur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı