Steam'e dolar geldi

Dediğin şeyin alakasını anlamadım ama Epic Dolar kuruna geçmese bile fiyatlara gözle görülür bir zam yapacağı en kötü dinamik fiyatlandırmaya geçeceği kesin gibi bir şey. Hiç bir oyun yapımcısı Steam üzerinden oyun başına 30$ kazanırken Epic üzerinden 4$ kazanmayı kabul etmez.
Madem "Onların da geçmesi yakın" gibi bir söylemi bu kadar emin bir şekilde söyleyebiliyorsun akabinde sonuçlanacak yönlendirmenin sonuçlarını üstlenebilir misin? mantığıyla söylüyorum. Anlaşılmayacak bir şey yok.
 
13123123.png
 
CS2 gibi oyunlarda artık item biriktirip sattıktan sonra oyun ve sayfa dekoru alabilmek bir nebze kolaylaştı.
Değişen bir şey yok ki hocam.

Önceden 1 liraya 3 puan veriliyor yazmasına rağmen 3 puandan fazlasını veriyordu. Bunu yaptığım alışverişlerde fark etmiştim, 3 puandan fazlasını veriyordu. Yani yine 30 liraya 100 puan alıyor gibi bir şeydik. (Muhtemelen USD kaynaklı idi bu da)

Şu an 1 Dolar = 30 TL. 1 Dolar harcadığımızda yine 100 alıyoruz.
 
2 gün önce aldığım 100 liralık 50 liralık indie oyunlar 500 lira olmuş. AAA oyunlar zaten hiç bahsetmiyorum bile. Şu saatten sonra Steam'den oyun almak artık bizler için çok makul değil. Anca Epic'ten alırım. Onun dışında bence herkes yavaş yavaş Reddit'teki korsan başlıklara kaysın eğer oyun oynamaya devam etmek istiyorsa.
 
Minecraft'tan başka korsan oyunu oynamamış biri olarak, umrumda değil artık. Kuralına göre oynarız biz de.

Aptal aptal DLC'lere 110 dolar verip HOI4 almam. Kendileri düşünsün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı