Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 SteamOS ve Windows 10'u Dual Boot yapıyorum. SteamOS'i kurmaktayım. Bu ekrandan nasıl ileriye gideceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
SteamOS ve Windows 10'u Dual Boot yapıyorum. SteamOS'i kurmaktayım. Bu ekrandan nasıl ileriye gideceğim?
Çözüm R R runit 10 Mayıs 2021 Dosya sistemini ext3 olarak seçmişsiniz, bu eski bir sistem. Ext4 olarak seçin. Bir de bağlama noktasını ayarlamamışsınız, bağlama noktasını da / olarak seçin. Daha sonra altta bulunan "bölüm ayarlandı" kısmına basarak devam edin.
Dosya sistemini ext3 olarak seçmişsiniz, bu eski bir sistem. Ext4 olarak seçin. Bir de bağlama noktasını ayarlamamışsınız, bağlama noktasını da / olarak seçin. Daha sonra altta bulunan "bölüm ayarlandı" kısmına basarak devam edin.
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #11 runit dedi: Gentoo bağımsız bir dağıtım. Clear Linux'da bağımsız olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Peki. Modlar bi kilit atalım buraya. Artı 0 Eksi
runit dedi: Gentoo bağımsız bir dağıtım. Clear Linux'da bağımsız olarak geçiyor. Genişletmek için tıkla... Peki. Modlar bi kilit atalım buraya.
kozmonot02 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek tankçı 10 Mayıs 2021 #12 Metonoktaexe dedi: Peki. Modlar bir kilit atalım buraya. Genişletmek için tıkla... Ama bu işlerde yeni isen o dağıtımları tercih etmem. Artı 0 Eksi
Metonoktaexe dedi: Peki. Modlar bir kilit atalım buraya. Genişletmek için tıkla... Ama bu işlerde yeni isen o dağıtımları tercih etmem.
KS KS Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #13 kozmonot02 dedi: Ama bu işlerde yeni isen o dağıtımları tercih etmem. Genişletmek için tıkla... Zaten Mint kuracam. Artı 0 Eksi
kozmonot02 dedi: Ama bu işlerde yeni isen o dağıtımları tercih etmem. Genişletmek için tıkla... Zaten Mint kuracam.