SteamRIP Güvenli midir?

Hem bedava sunabilir ne var ki diyorsun hem de sana bedava oyun veren bir siteden tamamen temiz olmasını mı bekliyorsun diye soru soruyorsun, kendinle çelişme bu kadar.
Tamam, sen para vermeye devam et. Rusya'da yaşıyorsan, orada crack’leri bilmen gerekebilir, ama profil fotoğrafını seçerken biraz daha dikkatli olsan iyi olur. :D

Tekrar söylüyorum, gayet de sunulabilir. Sadece bir ürün paralı satılıyor diye, bedavaya verirsek illa ki kötü bir şey mi olacak? Çoğu firmaya karşı bu durum geçerli. İnsanlar para harcamak istemiyorlar ve bedavaya yaşamak istiyorlar; bunun bir sürü sebebi var. Kısacası, bedava olan şey kötü bir şey değildir, buna alışın.

Normal bir site, crackli ve temiz uyarısı mı bekliyorsun? Hayatında ilk defa crack mi indiriyorsun, çok belli ediyorsun.
Hocam oyunu indirip Kaspersky tarama sonucu atın da inanalım. 😀

Her türlü virüs uyarısı çıkacaktır, ne yapalım? Python üzerinde kendi uygulamamı yazdım, işlemi bitirdim ve VirusTotal’a attım, 5 tane virüs uyarısı verdi. Ne olacak, normal bir uygulama yazdım, neden uyarı veriyor sence? Çoğu false positive oluşuyor.

Hayatınızda hiç crack işleriyle ilgilenmemişsiniz, belli oluyor. Lütfen bilmediğiniz konularda sadece aynı şeyi tekrarlamayın. SteamRip, bilindik ve güvenilir bir site zaten, Reddit’te en güvenilir crack kaynaklarından biri olarak geçiyor. FitGirl sitesiyle aynı güvenilirliğe sahip.

Sitenin VirusTotal sonucu: VirusTotal
Sonuca göre güvenilir değil denilmez, sonuç false positive oluyor ayrıca.

Biz de kesin güvenilirdir demiyoruz, virüs riski her zaman var sonuçta crack kullanıyoruz. Fakat güvenilir ve bilindik sitelerde herhangi bir probleme hala denk gelmedim. Arkadaşa oyunu indirip Kaspersky ile tarama yapın diyorsunuz ama siz de sırf bedava olduğu için güvenilmez diyorsunuz. Kullanmadığınız veya deneyimlemediğiniz konular demek ki. Ya da deneyimlediniz ama yanlış yerlerden.

Merhaba, yakın zamanda BeamNG.drive oyununu almak istiyorum ancak oyunu satın almadan önce oyunu bir denemek istedim, arkadaşlarım steamrıp sitesini önerdi. Site güvenli midir, virüs var mıdır?

Güvenilirdir, God of War, Elden Ring, Rust, MiSide, gibi oyunları denedim tabii ki açmadan önce uncoverit.com sitesinden bakabilirsiniz, uygulama crackli olduğu için için de herhangi bir hook bağlı mı görebilirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı