SteamRIP Güvenli midir?

Sitenin VirusTotal sonucu: VirusTotal

Geç oldu ama cevaplamak istedim.
Öncelikle sitenin URL'sini taratarak bir sonuç elde edemezsiniz. Kendim bir oyun indirerek tarama gerçekleştirdim düşük dosya boyutu nedeniyle R. E. P. O. Adlı oyunu şeçtim (470 MB). Dosyanın VirusTotal sonucu: VirusTotal gördüğünüz üzere 48/14 trojan olduğunu belirtiyor aralarında Microsoft'un sonucu da mevcut ben tavsiye etmiyorum.
Edit: Oyunu sanal makinede kurdum ve Avast ile tarattım trojan olduğunu iddia ediyor.

Yüzde yüz güvenilir 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum hesaplarımda satın alınmış oyunları bile oradan indirir oynarım üstteki arkadaşlarda bayağı önemli kişiler arkadaşlar aman PC'nize antivirüs uygulamalarının tehlike gördüğü hiçbir şey indirmeyin şirketlerinizin önemli verileri patlar.

Geç oldu ama cevaplamak istedim.
Öncelikle sitenin URL'sini taratarak bir sonuç elde edemezsiniz. Kendim bir oyun indirerek tarama gerçekleştirdim düşük dosya boyutu nedeniyle r. E. P. O. Adlı oyunu şeçtim (470 MB). Dosyanın VirusTotal sonucu: VirusTotal gördüğünüz üzere 48/14 trojan olduğunu belirtiyor aralarında Microsoft'un sonucu da mevcut ben tavsiye etmiyorum.
Edit: Oyunu sanal makinede kurdum ve Avast ile tarattım trojan olduğunu iddia ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Redditten bulduğunuz ve false positive olduğu kanıtlanmış bir sonuç ile çok bilmişlik yapma sebebiniz nedir acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı