SteelSeries 3 günlük GeForce NOW Ultimate üyeliği dağıtıyor!

Kodu aktifleştirebilmeniz için VPN kullanmanız şart. Yoksa şartları sağlamıyorsunuz diye hata alırsınız. Kodu aktifleştirenlere tavsiyem Cyberpunk'ı mutlaka deneyin. Ultra ayarlarda oyun muhteşem gözüküyor.

Yalnız bir şey fark ettik yanlışlıkla VPN kullanmak gerekmiyor oyuna girmek için. Free sürümde VPN'siz girmiyordu. Ultimate geçince VPN istemeden girebiliyorum.

Yalnız bir şey fark ettik yanlışlıkla VPN kullanmak gerekmiyor oyuna girmek için. Free sürümde VPN'siz girmiyordu. Ultimate geçince VPN istemeden girebiliyorum.

Bende fark ettim Chrome'dan açmak zorunda kaldım uygulamanın saçma bugı yüzünden.

Ben tekrar key almak için farklı bir hesap ile kayıt oldum ancak key vermedi(VPN açıkken kayıt oldum hem de).Keyler bitmiş olabilir mi bir de süre 13 Ağustosa kadar ya acaba yenilerler mi yoksa artık bitti mi?

VPN öneriniz var mı arkadaşlar en azından 3 gün boyunca GTX 3060 gibi bir pcmiz olsun.

VPN öneriniz var mı arkadaşlar en azından 3 gün boyunca GTX 3060 gibi bir pcmiz olsun.
Ruhumuz fakir galiba 4090 filan varken

No keys diyor çözümü var mı?

Son düzenleme:

Ben aktif ettim ama üyelik hala Basic olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…