SteelSeries 6gv2 İncelemesi

Hayırlı olsun . Bende black switchleri kullanıyorum. Mekanik klavyenin sesini hiçbir şeye değişmem . Uzun süreler kullanmanız dileğiyle... Bu arada bende CS:GO oyuncusuyum. Rankınız nedir ? Eğer MGE civarı iseniz beraber oynayabiliriz.

Teşekkür ederim , bende sizin gibi düşünmekteyim.Umarım dediğiniz gibi olur . CS:GO rank'ım Master Guardian 2.

Vocaroo | Voice message

Klavyenin sesini upload ettim arkadaşlar.Umarım beni tatmin ettiği kadar sizleri de edecektir.

Hayırlı olsun, iyi güzel günlerde kullanın. Yalnız 90TL'lik klavyede bile macro var iken bunda olmaması bir eksi mi sizce?

Dostum bende aynı klavyeyi alacağım fakat sana bir sorum olacaktı, acaba klavye Steelseries Engine 3 yazılımında gözüküyor mu?

Sağolun teşekkürler gerçekten çok iyi bir klavye internetten videolara bakınca klavye normal görünümlü bir klavye buna bu kadar para verilmez diyorsunuz ama gidip deneme fırsatı buldum benim görüşüm çok iyi bir klavye yüksekliği switchleri tam isabet.

Alacaksan tavsiye ederim kullanıcısı olarak

Alıcam alıcam [emoji1]. Bu arada konuda kalabalık ettik, güle güle kullan dostum uzun click seslerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…