SteelSeries 6gv2 İncelemesi

Hayırlı olsun elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Hayırlı olsun, iyi güzel günlerde kullanın. Yalnız 90TL'lik klavyede bile macro var iken bunda olmaması bir eksi mi sizce?

Teşekkürler . Macro'nun gerekliliği bence oynadığınız oyunla alakalı.Ben CS:GO oyuncusu olduğum için gerekli bir şey değil ve macro tuşları genelde klavyede ek yerlerde olduğu için kaba görüntü veriyor.

Dostum bende aynı klavyeyi alacağım fakat sana bir sorum olacaktı, acaba klavye Steelseries Engine 3 yazılımında gözüküyor mu?

Gözükmüyor herhangi bir yazılımla kullanmanız gerekmiyor.Tak çalıştır bir klavye.

Kesinlikle ! İlk bakışta basit geliyor insanın gözüne fakat elinizin altına gelince o hissiyat sizi sizden alıyor .

Alıcam alıcam [emoji1]. Bu arada konuda kalabalık ettik, güle güle kullan dostum uzun click seslerine.

Teşekkürler .

Hayırlı olsun elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Teşekkürler .

Hocam ben de bu keyboardu almayı düşünüyorum ama yukarıda Tuşların üzerindeki karakterler zamanla silinecektir demişsiniz. Nasıl yani anlayamadım. Üzerindeki harfler mi silinir? Üzerinin ıslak bezle silinmesinin bir zararı olur mu?

Dostum şuanda herhangi bir aşınma söz konusu değil.Fakat uzun vadede lazer baskı olmadığı için üstündeki yazılar aşınmaya başlayacaktır.Islak bez alkol içerdiği için zararlı diye biliyorum.Onun yerine halk arasında "gözlük bezi" veyahut "fanila" ile silerseniz daha etkili olacaktır.

Bende bu klavyeden aldım çok hoşuma gidiyor ucuza alınabilecek en iyi klavyelerden.

Yaklaşık 10 gündür klavye araştırıyordum sonunda 6gv2 sipariş verdim inşallah memnun kalırım.

m400'de alabilirdin fiyatları eşit gidiyior.
249 tl ye aldım 6gv2 yi apex m400 en düşük 350 tl gördüğüm kadarıyla vede daha önceden turnuvadan kazanan birisi satıyordu 200 tl civarına sıfır kapalı kutu ama switchleri cherry değildi.

20 gündür 6gv2 kullanıyorum ve awdse tuşlarında gözle görülür renk solması oldu. Benim için önemli değil ama alacak arkadaşlar bunu göze alarak alsınlar. Yakın da tamamen silinirse şaşırmam.

@Hatchet Tuşlarında çift tıklama gibi bir problem ile karşılaştınız mı?
Bana sormadınız ama cevaplıyım yinede. Sanırım m tuşu arada çift basıyor ama %100 emin olamadım.
Birde ben space tuşunun en ucuna basıyorum ve gıcırdama sesi geliyor. Devam ederse garantiye vermeyi düşünüyorum.

İfadeler: Xen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…