Daha fazla
2 ürünüm direkt sorunlu geldi değiştirmediler. Çoğu üründe değişim değil onarım yapıyorlar, onda da süreç çok uzun ve yorucu, ben 20 gün uğraştım. 0 ürün değil de onarılmış ürün kullanıyorum. Toplam 15 bin TL çöp oldu sayelerinde. Forum şikayetlerle dolu zaten, uzak durun.
Wraith E-sports dolandırıcılığı
14 Nisan Pazar günü Wlmouse Beast X satın aldım dün geldi, denedim ve elime uygun olmadığına karar verdim. İade etmek istediğimde oturma organlarından kanun uydurup hijyen ürünü kategorisine soktular ve beni kullanamadığım bir mouse ve -5.000 TL ile bıraktılar. Diğer tüm firmalar sıkıntı...www.technopat.net
Neden Wraith e-Sports'tan uzak durmalısınız ?
Sebebi ise basit. İğrenç bir garanti servisleri var. Kesinlikle sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. 18 Ekim 2024 tarihinde, bu firmadan ATK X1 Ultra adlı mouse satın aldım. Mouse elime yaklaşık 3 gün içerisinde geçti. Artık bana bozuk ürün mü geldi, yoksa üretim hatası mı bilinmez, mousede...www.technopat.net
Wraith e-sports mağduriyeti
Belki daha önce bu sitedeki Wraith e-Sports ile ilgili yazılanları görmüşsünüzdür. 14 günlük iade haklarını kullanmak isteyip beğenmedikleri ürünü iade edemeyenlerden bahsediyorum. Site, bu kişilere iade politikasındaki "ambalajı açılmış ürünleri alamayız" maddesi ile cevap vermiş. Ancak bu...www.technopat.net
Wraith e-sports olumsuz alışveriş deneyimi
2020 yılında malum firmadan fare almıştım. ulaşım problemlerinin olduğunu fazlasıyla duymuştum ama WhatsApp hatları vardı. Bir problem sonrası rahat bir şekilde iletişime geçebileceğimi düşündüm. Fare elime ulaştı ve dongle ile eşleşmediğini fark ettim. Destek hatlarına yazdım; iade etmek...www.technopat.net
Neden Wraith Esports'dan Alışveriş yapmamalısınız?
--- Öncelikle selamlar, başımdan bu firma ile geçen olayları anlatıyor olacağım bu yazımda. 18.07.2024 sabahında bahse konu firmadan ATK X1 Ultra ürününü satın aldım ve ertesi akşam ürün elime ulaştı. Ürünü kutusundan çıkartıp bilgisayarıma bağladım. ATK Webdriver aracılığı ile ürünü 8000hz'e...www.technopat.net
![]()
Wraith Esports - Şikayetvar
Wraith Esports şikayet, iletişim, Wraith Esports yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Wraith Esports için yazılan tüm şikayet ve k...www.sikayetvar.com
Ya tamam hocam Wraith size özel keyfi iade yapmamış olabilir kininizi anlarım ama ES21 Pro ile ilgili sorun atar mısınız rica etsem bir ürün önermek sadece ana akım markaları yücelterek olmuyor maalesef.
Sorunlu ürün, sorunlu firma, tercih edilmemeli.
Örnek?
Kusura bakmayın hocam Wraith Türkiye'de neredeyse hiç satılmayan ürünleri satıp keyfinize göre elinize olmadı diye iade almıyorsa.
Son düzenleme: