Steelseries Apex 150 nasıl bir klavyedir?

Hocam şu sıralar yeni Engine yüzünden bende de ufak ufak problemler çıkmaya başladı bazen RGB'si falan çalışmamaya başladı, muhtemelen problemler Engine ile alakalı umarım yakın zamanda fixlerler.

Bulabilirsen eski sürüm Engine kur ve stabil sürüm çıkana kadar onu kullan derim bende şu an öyle yapmaya çalışacağım.

Sorun yazılımsal ise dediğin mantıklı eski sürümleri nereden bulabilirim? Ayrıca siz çok uzun zamandır kullanıyor sunuz belli tarihden daha önce böyle sıkıntı yaşadınız mı?

Hiç yaşamadım ilk defa benimde başıma geldi, fakat dediğim gibi donanım olduğu kesinleşti biraz önce bilgisayarı açtığımda Steelseries Engine'e yeni güncelleme gelmişti. Şuan onu yükledim ve reset attım. Sorunsuz çalışıyor, makrolar vesaire herhangi bir takılma kalmadı. Güncellemeni öneririm.

Hiç yaşamadım ilk defa benim de başıma geldi, fakat dediğim gibi donanım olduğu kesinleşti biraz önce bilgisayarı açtığımda SteelSeries Engine'e yeni güncelleme gelmişti. Şu an onu yükledim ve reset attım. Sorunsuz çalışıyor, makrolar vesaire herhangi bir takılma kalmadı. Güncellemeni öneririm.

3.17.8 olan değil mi bana da bildirim geldi sanırım kendi güncellemiş yazılımsal demek istedin orada galiba test edeyim bakalım düzelmiş mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı