Steelseries Apex 150 nasıl bir klavyedir?

Klavyeyi aldıysanız bir kaç sorum olucak yardımcı olurmusun ?
300tl ve civarında fakat daha fazla kafamı kurcalamaması adına itopyada indirimdeyken aldım, vatani görevim sebebi ile 15 gün sonra deneme fırsatım olabilecek, daha sonra bende burda deneyimimi paylaşacağım. Çok teşekkürler

Klavyeyi aldıysanız bir kaç sorum olucak yardımcı olurmusun ?

Apex 150 Modelinde IMAGESYNC Ve AUDIOVISUALIZER (Background Effect vb. ayarları) Çalışıyor Mu ?

Imagesync çalışmıyor çünkü 5-zone RGB olduğu için her tuşta tek tek RGB yok o yüzden renderlayamıyor resimleri, ama audio visualizer soldan sağa 2 renk değiştiricek şekilde müziğin ritmine göre çalışıyor ben sevdim, onun dışında kendinde 5 modu var bunlar mavi,yeşil,sarı,beyaz ve rainbow effect şeklinde tabiki Steelseries Engine programı ile kendine özel modlayabiliyorsun. Switchleri bildiğimiz plastik ama kaliteli olduğu belli space tuşu hariç diğer hiç bir tuş ses çıkarmıyor.(bu en sevdiğim özelliği) makyajı oldukça iyi 5-zone RGB olmasına rağmen ışıklandırması özellikle karanlıkta çok güzel duruyor. Dış kasa plastiği oldukça kaliteli mat bir yapıya sahip.

Imagesync çalışmıyor çünkü 5-zone RGB olduğu için her tuşta tek tek RGB yok o yüzden renderlayamıyor resimleri, ama audio visualizer soldan sağa 2 renk değiştiricek şekilde müziğin ritmine göre çalışıyor ben sevdim, onun dışında kendinde 5 modu var bunlar mavi,yeşil,sarı,beyaz ve rainbow effect şeklinde tabiki Steelseries Engine programı ile kendine özel modlayabiliyorsun. Switchleri bildiğimiz plastik ama kaliteli olduğu belli space tuşu hariç diğer hiç bir tuş ses çıkarmıyor.(bu en sevdiğim özelliği) makyajı oldukça iyi 5-zone RGB olmasına rağmen ışıklandırması özellikle karanlıkta çok güzel duruyor. Dış kasa plastiği oldukça kaliteli mat bir yapıya sahip.

Anladım Teşekkürler.

Vallahi askerde aldım bir ay evde yattı bununla sayarsan 4 ay olucak, çantalı değildi maalesef ama çantayla da pek bir işim yok. Kesinlikle tecrübe edinilmesi gereken bir klavye herşeyiyle beni tatmin etti. Sessiz olması, dış görüşünü, ışıklandırması ve en önemlisi kendi programı (Steelseries Engine) tek kelimeyle mükemmel.

Hocam bende de apex 150 var ve prism sycn yapınca belli aralıklar ile klavye ışığı bir anda gidip geliyor ve bazen tuşlar basmıyor ayrıca audio visualizer de renkler sapıtıyor ses olmamasına rağmen
Apex 150 Modelinde IMAGESYNC Ve AUDIOVISUALIZER (Background Effect vb. ayarları) Çalışıyor Mu ?
Klavyede sıkıntı mı yaşıyorsunuz ?

Hocam bende de Apex 150 var ve Prism sycn yapınca belli aralıklar ile klavye ışığı bir anda gidip geliyor ve bazen tuşlar basmıyor ayrıca Audio visualizer de renkler sapıtıyor ses olmamasına rağmen.

Klavyede sıkıntı mı yaşıyorsunuz?

Hocam şu sıralar yeni Engine yüzünden bende de ufak ufak problemler çıkmaya başladı bazen RGB'si falan çalışmamaya başladı, muhtemelen problemler Engine ile alakalı umarım yakın zamanda fixlerler.

Bulabilirsen eski sürüm Engine kur ve stabil sürüm çıkana kadar onu kullan derim bende şu an öyle yapmaya çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı