SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3500

FPS oyunlar için bütçende en iyi tercihler olacaktır. Mouse'ta RGB yok zaten sıkıntı olmaz.

Kablolu bir şeyler mi bakıyorsunuz yoksa kablosuz mu?

Kablolu olabilir kablosuz bu fiyata olmaz diye düşünüyorum.

Glorious GMMK2 QTR Modüler Mekanik Klavye %96 Siyah klavye tarafında bu, mouse borsasına güncel olarak hakim değilim açıkçası tavsiye vermeyeyim o tarafta.

Çok teşekkür ederim bütçeye göre bakacağım.

FPS oyunlar için bütçende en iyi tercihler olacaktır. Mouse'ta RGB yok zaten sıkıntı olmaz.

Çok teşekkür ederim.

Bu biraz bütcenizi aşıyor ama klavyeden kısarsanız alabilirsiniz diye düşünüyorum, performansından oldukta söz ettiren bir mousedur.

biraz daha rgbli bir şey düşündüğünüzü düşündüğümden dolayı bunuda ekstra önereyim dedim.

Bu biraz bütcenizi aşıyor ama klavyeden kısarsanız alabilirsiniz diye düşünüyorum, performansından oldukta söz ettiren bir mousedur.

biraz daha rgbli bir şey düşündüğünüzü düşündüğümden dolayı bunuda ekstra önereyim dedim.
VXE R1 çok daha mantıklı bir tercih. Ayrıca bunun şekli FPS oyunlarına hiç uygun değil.

Aerox'a değinmeyeceğim bile.

Biraz daha RGB'li bir şey düşündüğünüzü düşündüğümden dolayı bunu da ekstra önereyim dedim.

Öncelikle çok teşekkür ederim öneriniz için ama bütçeyi ciddi manada aşıyor bu :(

Öncelikle çok teşekkür ederim öneriniz için ama bütçeyi ciddi manada aşıyor bu :(

Tek sıkıntı tasarım yaptığın için 68 boyut klavyer sorun olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı