SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3500
VXE R1 çok daha mantıklı bir tercih. Ayrıca bunun şekli FPS oyunlarına hiç uygun değil.

Aerox'a değinmeyeceğim bile.
VXE R1'i siz önerdiğinizden dolayı önermedim, o biraz daha ucuz olduğundan daha mantıklı bir öneri ama tutuş tarzı konusunda bu kişiden kişiye göre ve el şekline göre değişir, şahsen bu Mouseu bir çok FPS oyununda denedim ve gayette oynattırıyor kendini, kişiden kişiye göre değişir tabi.

O tarz durumda bu attıklarımı alabilirsin.

Biraz bütçeyi aşıyor bu şekilde de 3800 yapıyor.

Tek sıkıntı tasarım yaptığın için 68 boyut klavyer sorun olabilir.

Klavyeyide halletik mi süper olur mouse VXE R1 olarak düşünüyorum.

O tarz durumda bu attıklarımı alabilirsin.

Biraz bütçeyi aşıyor bu şekilde de 3800 yapıyor.
Ajazz'ın bu klavyelerinde çift basma ve pcb bozulma sorunları var. Mad 60he varken asla alınmaz.

Klavyeyide halletik mi süper olur mouse VXE R1 olarak düşünüyorum.
MAD68 al geç.

VXE R1'i siz önerdiğinizden dolayı önermedim, o biraz daha ucuz olduğundan daha mantıklı bir öneri ama tutuş tarzı konusunda bu kişiden kişiye göre ve el şekline göre değişir, şahsen bu Mouseu bir çok FPS oyununda denedim ve gayette oynattırıyor kendini, kişiden kişiye göre değişir tabi.
Zaten kısıtlı bütçede Mouse'a o kadar para vermenin anlamı yok sırf şekli garip diye.

Ajazz'ın bu klavyelerinde çift basma ve PCB bozulma sorunları var. Bu paraya mad 60HE varken asla alınmaz.

MAD68 al geç.

Zaten kısıtlı bütçede fareye o kadar para vermenin anlamı yok sırf şekli garip diye.

Sorun şu 68 boyut klavye aldırıp adam tasarımda sorun yaşadıktan sonra manyetik switch bir klavye almasının bir önemi yok. Sorun olmayacak diyorsa O şekilde de alabilir. Ayrıca 2 klavye arası 2 kat fiyat farkı var zaten.

Redragon K668 ve Redragon K617'e bi göz atabilirsin.

ASLA.
Sorun şu 68 boyut klavye aldırıp adam tasarımda sorun yaşadıktan sonra manyetik switch bir klavye almasının bir önemi yok. Sorun olmayacak diyorsa O şekilde de alabilir. Ayrıca 2 klavye arası 2 kat fiyat farkı var zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı