SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3500
En çirkin rengi var Rapoo'nun. Ayrıca çok ağır. Gerek yok rapoo2ya.

Hocam şimdi mouse konuda anlaştık diye düşünüyorum da klavyede hala kararsızım yardım eder misiniz? İkinizde öneride bulunursanız çok sevinirim.

Veya ben adama söylüyorum tasarım yapıyorsun ufak bir boy klavye veya dandik ofis tipi bir numpad kullanmak istemeyebilir. Söylememiş olabilir ama AA evet o kadar ufak bir klavye bana gitmez de diyebilir sonradan fark edip.

60gram?

Haklısınız hocam çok küçük klavyeler bana gitmez.

Bak ürün önerilerin kötü değil ama farklı konularda da denk geldik Ezbere ürün önerisi yapıyorsun. VXE R1 Pro almadığı sürece aradaki 9 gram farkı kimse fark etmez peki Rapoo'nun sana +'larını sayayım mı? Nordic MCU 4000Hz polling rate ve 800mAh batarya olması gibi. Rengi çirkin kısmı kişiye göre olan bir mesele.

En çirkin rengi var Rapoo'nun. Ayrıca çok ağır. Gerek yok Rapoo2ya.

Bak ürün önerilerin kötü değil ama farklı konularda da denk geldik Ezbere ürün önerisi yapıyorsun. VXE R1 Pro almadığı sürece aradaki 9 gram farkı kimse fark etmez peki Rapoo'nun sana +'larını sayayım mı? Nordic MCU 4000Hz polling rate ve 800mAh batarya olması gibi. Rengi çirkin kısmı kişiye göre olan bir mesele.
Haklısınız ben karıştırmışım ağırlıkları. Rapoo fena değil ama en kötü rengi kalmış stokta ben hala düşünürdüm almadan.

Teşekkür ederim, klavyede hala kararsızım çünkü FPS oyunları da oynuyorum. Hiç anlamadığım bir sektör başka öneriniz var mı?

Çok çok üst düzey FPS oynamıyosan manyetik switch almana gerek yok. İşini görecek normal mekanik ve kaliteli bir klavye yeterli.

Bu arada İlk başta Ajazz'ın ucuz klavyesini ve Zaopin önerme nedenim de ürünlerin ikisi de buget ürünleri olması yerine biri top tier diğeri de iş görecek budget kanadında güzel olan bir ürün olması nedeniyle önerdim. FPS oyunları için fare daha önemli olduğu içinde daha premium bir fare önermek istedim.

Teşekkür ederim, klavyede hala kararsızım çünkü FPS oyunları da oynuyorum. Hiç anlamadığım bir sektör başka öneriniz var mı?

Bir kere alınacak bu fiyatlara en iyisi olsun istiyorum bayağı da araştırıyorum üstüne.
2 tane budget ürün alınca ikisinin birden bozulma ihtimali daha yüksek oluyo. Konuda konuşulan ürünlerin hepsi Fiyat performans ürünler tabi ama 1 ürünü daha premium 1 ürünü de üzmeyecek birşeyler almak ikisini de F-P almaya göre daha mantıklı bence.

Bu ikisini alman en iyi secenegin olur. Mouse VXE r1'den daha iyi. Kablosuz 4K Hz kablolu 8K Hz destekliyor. @Snowsat hocam kullaniyor sorularini sorabilirsin. Klavye olarak da mad68he almamani oneririm mcu olarak oldukca sorunlu bir model.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı