Sonsuzheycan
Decapat
Merhabalar, artık yeni klavye alma vaktim geldi ve tespitlerime göre ben bilek desteği olan, kaliteli mavi Switch ve kaliteli malzeme kullanan, yazma hissiyatı güzel ve zevkli, sesi tatlı, ve kullanırken çok rahat edebileceğim klavye arıyorum. Uzun araştırmalar sonunda aşağıda yazdığım 2 markayı buldum. ASUS ROG STRIX Flare klavyenin kullanımı konusunda baktığım yerler çok olumlu yorumlarda bulunmuş, sadece bir kişi bilek desteğinin yeterince rahat olmadığını söylemiş; aynı zamanda malzeme olarak plastik kullanılması hoşuma gitmedi. SteelSeries Apex 5 klavyeyi ise mağazada gezinirken %18 indirimli ve daha uygun fiyata buldum ama Switch'lerinin ömrü %60 daha az ve sağ üstte kullanılan OLED ekranı pek kullanacağımı zannetmiyorum ve sesi ASUS ROG STRIX Flare kadar hoşuma gitmedi (sesi daha şiddetli ve sert gibiydi). Maalesef 2 klavyeyi de deneme imkanım olmadığı için karar veremedim. Başlarda bahsettiğim özellikleri göz önünde bulundurarak hangi klavyeyi seçmem gerektiğine yardım eder misiniz? Uzun kullanımda 2 klavye içinde nasıl problemler oluşabilir? (Farklı önerileriniz varsa açığım ama kaliteden taviz vermeyelim. 500-1000TL arası.)
-SteelSeries Apex 5 RGB Blue Switch hibrid mekanik Türkçe klavye.
-ASUS ROG STRIX Flare Aura Sync RGB mekanik Gaming klavye Türkçe- Blue Switch.
teşekkürler.
-SteelSeries Apex 5 RGB Blue Switch hibrid mekanik Türkçe klavye.
-ASUS ROG STRIX Flare Aura Sync RGB mekanik Gaming klavye Türkçe- Blue Switch.
teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: