SteelSeries Apex 7 vs Corsair K70 RGB Pro

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. 2014'te aldığım Logitech G103 klavyemi artık EYT'den emekliye ayıracağım. En iyi olarak gözüme kestirdiğim Apex 7 ve K70 RGB Pro'yu buldum. Sizce bu iki klavyeden hangisi daha iyidir? Benim için önemli olan fazla ses çıkarmaması, Logitech G103 kalitesinde olması ve RGB özelliğinin çok iyi olması. Şimdiden teşekkürler. Başka öneriniz varsa da öneri yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 2014'te aldığım Logitech G103 klavyemi artık EYT'den emekliye ayıracağım. En iyi olarak gözüme kestirdiğim Apex 7 ve K70 RGB Pro'yu buldum. Sizce bu iki klavyeden hangisi daha iyidir? Benim için önemli olan fazla ses çıkarmaması, Logitech G103 kalitesinde olması ve RGB özelliğinin çok iyi olması. Şimdiden teşekkürler. Başka öneriniz varsa da öneri yapabilirsiniz.
Hocam ben bunu kullanıyorum memnunum.

Corsair öneririm. Ürünlerinin yanı sıra satış sonrası desteği muhteşemdir. Ayrıca burada daha ucuz ve optik anahtarlı versiyonu da mevcut:
Teşekkürler. Optik anahtarlı versiyonuyla farkı nedir?
Hocam ben bunu kullanıyorum memnunum.

Teşekkürler hocam.

Gördüğüm incelemelerde anormal bir çınlamaya denk gelmedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alıyorum hocam o zaman Corsairi :D Apex 7'nin de OLED ekranı falan hoşuma gitti ama biri 3300 lira biri 4700 lira arada büyük bi fark var.

Hayırlı olsun. Pişman olacağını hiç düşünmüyorum. Sorun yaşasan bile destek ekibi muhteşem. Şu ana kadar 3 kulaklık, 2 tane de mouse değişimi yaptılar. Hataları varsa sorgusuz değişim yapıyorlar.

Hayırlı olsun. Pişman olacağını hiç düşünmüyorum. Sorun yaşasan bile destek ekibi muhteşem. Şu ana kadar 3 kulaklık, 2 tane de mouse değişimi yaptılar. Hataları varsa sorgusuz değişim yapıyorlar.
Teşekkürler hocam. Destek ekibi Logitech gibi sanırım onlar da öyle yapıyorlar. Bu iki klavyenin arasında kalite farkı yok gibi sanırım, dediğim gibi tek içimde kalan OLED ekran olacak.

Hocam bir sorum daha var. Hangisinin RGB kalitesi daha iyidir ve Corsair klavyede Audio Visualizer var mı? Araştırdım biraz ama Corsair'de Audio Visualizer yok sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı