Steelseries Apex M400 vs Cooler Master Storm Trigger-Z

Gürkan B.

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki klavye arasında kararsız kaldım.
Şimdi M400 de QX1 Switch, Trigger-Z de Cherry Switch kullanılıyor. Bunların arasındaki farklar nedir?
İlk kez mekanik bir klavyem olacak. Biraz oyun biraz da yazma için istiyorum. Bu isteklerime araştırdığım kadarıyla Brown Switch uyuyor. Hangisini almamı önerirsiniz?

Ben Apex m400’ü pek beğenmedim.Görünümü çok sade tuş hissiyatını da bişeye benzetemedim açıkcası.Cherry brown hissiyatı daha güzel bence birde trigger-z de makro tuşları bilek desteği vs var.Malzeme kalitesinde steelseries bir tık önde olabilir ama çok farkedeceğini sanmıyorum.Sonuç olarak trigger-z diyorum.

Peki aynı fiyatta ve Cherry Mx Brown Switchli başka bir klavye varmı?
Aynı fiyatı boşverin son yıllarda ülkemizde kırmızı dışında switch görmek istisnalar dışında mümkün değil. K95 Platinum modeli örnek gösterilebilir Brown kullanıp ülkemizde satışta olan.
Ürün 5 yıllık bir ürün olduğu için bu fiyatlara satılıyor, yeni çıkan ürünleri bu fiyata bulma şansınız yok. Tüm bunları düşünerek alınabilir.

Aynı fiyatı boşverin son yıllarda ülkemizde kırmızı dışında switch görmek istisnalar dışında mümkün değil. K95 Platinum modeli örnek gösterilebilir Brown kullanıp ülkemizde satışta olan.
Ürün 5 yıllık bir ürün olduğu için bu fiyatlara satılıyor, yeni çıkan ürünleri bu fiyata bulma şansınız yok. Tüm bunları düşünerek alınabilir.
Aynen Dolar 2 Lirayken almışlar. :dikkatli:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı