merhabalar steelseries apex pro modelinde switch arizalanmasi durumunda yenisini takabiliyor muyuz bilginiz var midir ?Akko'nun switch pinleri daha çok kullanılan tarzda ve manyetik switch dışında 3 pinli mekanik switchleride takabiliyorsunuz.
Kablosuz(2.4g ve Bluetooth) ve malzeme kalitesi daha iyi "sanırım".
Ayrıca ATK68 hakkında Reddit'te bozulduğu hakkında 1-2 yorum gördüm. Tabi bu kişiler şanssız da olabilir.
Her iki klavyede 1000Hz. Bluetooth geçerseniz 125'e düşüyor.
Wraith W75 ise 8000Hz kablolu.
Benim de elime bugün ulaştı yeni üretim W75 klavye. Firmware ve yazılımı kurdum. Polling rate dışında herhangi bir ayar da yapmadım. Çünkü çok görmedim. Sırf switchlerin aşırı tok sesinden dolayı aldım. Aşırı menunum ROG Azoth kullanmış birisi olarak söylüyorum çok daha iyi sesi var. Yani bu paralarda W75 Yeni üretim çok mantıklı. Fabrikasyon tape mod ve lubelanmış olarak da geliyor. Daha ne?Ben şahsen Wraith'e şans verip W75 aldım.
Manyetik klavyelerde en önemli şey yazılımı. W75 witmod adlı bir yazılım ile piyasaya çıkacak sonra Wraith'in kendi yazılımı hazır olduğunda ona geçiş yapılacak. Yani ilk çıktığında o kadar da iyi olmayabilir.
Aradaki farkı verebiliyorsanız ATK68 yerine Akko daha mantıklı şahsen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.