SteelSeries Apex Pro TKL alınır mı?

Akko'nun switch pinleri daha çok kullanılan tarzda ve manyetik switch dışında 3 pinli mekanik switchleride takabiliyorsunuz.
Kablosuz(2.4g ve Bluetooth) ve malzeme kalitesi daha iyi "sanırım".
Ayrıca ATK68 hakkında Reddit'te bozulduğu hakkında 1-2 yorum gördüm. Tabi bu kişiler şanssız da olabilir.
Her iki klavyede 1000Hz. Bluetooth geçerseniz 125'e düşüyor.
Wraith W75 ise 8000Hz kablolu.

Merhabalar
Akko'nun switch pinleri daha çok kullanılan tarzda ve manyetik switch dışında 3 pinli mekanik switchleride takabiliyorsunuz.
Kablosuz(2.4g ve Bluetooth) ve malzeme kalitesi daha iyi "sanırım".
Ayrıca ATK68 hakkında Reddit'te bozulduğu hakkında 1-2 yorum gördüm. Tabi bu kişiler şanssız da olabilir.
Her iki klavyede 1000Hz. Bluetooth geçerseniz 125'e düşüyor.
Wraith W75 ise 8000Hz kablolu.
merhabalar steelseries apex pro modelinde switch arizalanmasi durumunda yenisini takabiliyor muyuz bilginiz var midir ?

Ben şahsen Wraith'e şans verip W75 aldım.
Manyetik klavyelerde en önemli şey yazılımı. W75 witmod adlı bir yazılım ile piyasaya çıkacak sonra Wraith'in kendi yazılımı hazır olduğunda ona geçiş yapılacak. Yani ilk çıktığında o kadar da iyi olmayabilir.
Aradaki farkı verebiliyorsanız ATK68 yerine Akko daha mantıklı şahsen.
Benim de elime bugün ulaştı yeni üretim W75 klavye. Firmware ve yazılımı kurdum. Polling rate dışında herhangi bir ayar da yapmadım. Çünkü çok görmedim. Sırf switchlerin aşırı tok sesinden dolayı aldım. Aşırı menunum ROG Azoth kullanmış birisi olarak söylüyorum çok daha iyi sesi var. Yani bu paralarda W75 Yeni üretim çok mantıklı. Fabrikasyon tape mod ve lubelanmış olarak da geliyor. Daha ne?

Ki bu rapid trigger vs. bunları da büyük ihtimalle kullanmayacağım çünkü çok nadir Warzone ve genel olarak hikayeli + moba oynuyorum. Sırf kalitesi ve yazım hissiyatı için bile alınır bütçe varsa. Bu kadar basit.

Bu klavye işlerinden bıktım resmen bir tane bu konuları düzgün açıklayan gönderi de yok video da yok herkes başka bir şey söylüyor. Wraith W75 alıcaktım abi her yerde kötü yorum var yok çift tıklıyor yok arızalanıyor insan bunları görünce almıyor doğal olarak. Apex pro'ya bakıyorsun 2. el piyasası çok iyi 3k ya 3.5k ya şuan Apex Pro TKL Wireless bile var yani fiyatlar çok iyi ama bu seferde Apex Pro alınır mı diyosun yok şunu al bunu al niye diyosun ondan daha iyi diye 50 tane klavye önerisi çıkıyor ortaya insan arada kalıyor resmen. Ahh Wooting 60HE Türkiye'de satılsa 6-7 bin liraya yeminle bu parayı verecek bir ton adam var şu klavye arayışı derdinden kurtulmak için yurt dışından alsan 11 12 k ya geliyor PC mi topluyoruz klavye mi alıyoruz o da belli değil ben hala arayıştayım V3 Pro Apex Pro Wraith W75 ATK 68 radarımda son olarak.

Mesela ATK 68 in Wraith W75 den iyi olduğunu söyleyen çok kişi gördüm. Üstelik Wooting 60 HE ile neredeyse aynı özelliklere sahip olduğunu söylüyorlar şuan sıfırı 5 bin ikinci eli 2500 3000 bandında ya 2.5k ya bu klavyeye ben nasıl sahip olabiliyorum onu da anlamadım arkadaş 2500 tl veriyosun Wooting 60 HE seviyesinde manyetik switch rappid trigger her şey var ilginç geldi bana ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Valla kimsenin günahını alamam ama forumlarda no name klavyelerin reklamlarını yapan bir güruh olduğunu düşünmeye başladım.

Burada aşırı iyi övülen klavyeler, Amazon'da "bu klavyeyi çok önerdiler, beklentimi karşılamadı" gibi 3 yıldızlı yorumlarla kaynıyor. W75 hakkında onlarca şikayet varken neden hala öneriliyor mesela. Ya da SteelSeries'in ergonomi yanına ve OLED ekranına kötü diyen insanlar neden W75'deki kötü aydınlatma ve çok da plastik yapısından bahsetmiyor. Siyah rengindeki gözükmeyen tuşlarından bahsetmiyorum bile. Oysa W75 ile Apex Pro arasında 1500-2000 tl fark var. İyi bi klavye alayım, uzun süreler kullanırım diyen adama göz ardı ettirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı