SteelSeries Arctic Nova 4P vs HyperX Cloud 2 Wireless

Bende şuan Nova 4P wireless ve cloud core wireless var, cloud core ile müzik dinlemek daha zevkli geliyor. Nova 4P'de bass biraz az ve kulaklığın sesi de genel olarak daha düşük. Sonuna kadar köklemek gerekiyor her şeyin sesini, oysa cloud core'da %60 ayar yeteri kadar iyiyken kökleyince rahatsız edecek kadar fazla oluyor ses. Cloud2 wireless cloud core'un bir üst modeli olduğuna göre bence sorunun cevabı belli.

Selam hangi kullaklığı tercih ettin Nova 4X'i alacağım sanırım fikir verirsen sevinirim.

Selam bende şu an için Nova 4X düşünüyorum aldıysan fikirlerini söyler misin ya da hangi kulaklığı aldın?

Bende şu an Nova 4P Wireless ve Cloud Core Wireless var, Cloud Core ile müzik dinlemek daha zevkli geliyor. Nova 4P'de bass biraz az ve kulaklığın sesi de genel olarak daha düşük. Sonuna kadar köklemek gerekiyor her şeyin sesini, oysa Cloud Core'da %60 ayar yeteri kadar iyiyken kökleyince rahatsız edecek kadar fazla oluyor ses. Cloud2 Wireless Cloud Core'un bir üst modeli olduğuna göre bence sorunun cevabı belli.

HyperX Cloud 3 Wireless'ya da Nova 4X düşünüyorum tam karar veremedim HyperX 3 Wireless kulağımı terletir mi ya da sıkar mı bilmiyorum bir bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı