Sheogorath
Decapat
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama 2019 versiyonda Engine 3 ile uyumluluk kayboluyormuş. Ekolayzır kullanabilir miyim başka bir şekilde? Kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
Kullanmadım ama cevap vermek istiyorum. Çünkü bu soruya alacağın yanıt yanıltıcı olur. Bunu kullanan ve daha iyisini kullanmamış olan birisi elbette memnun kalacaktır ve memnun olduğunu söyleyecektir. Senin beklentilerin ve kulağın farklı olabileceği için; belki keşke daha iyisini alsaydım ya da şunu alsaydım falan diyebilirsin.Kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
Oyuncu kulaklıklarının geneli zaten böyle. Bunu bilerek almalıydın.Bass denen bir şey yok.
Onu bilerek aldım zaten. Ama o ses seviyesinde o kulaklığa o para verilmez hocam. Yazılımı olmaması da cabası. Pazarlamak için 7.1 özelliğini kullanmak için windows sonic açın demişler ama arada hiç bir fark yok.Oyuncu kulaklıklarının geneli zaten böyle. Bunu bilerek almalıydın.
Dostum söylediğin kulaklık 98 dB'e sahip bir kulaklık çoğu kulaklıkta şu an 102-104-107 arasında oynuyor. Zaten %100 de oynarsan 1-2 saat sonra baş ağrısı yapar. Artık şu cevaplardan vazgeçin yahu sesi azmış neye göre? Alacağın kulaklığı %50 seste kullanacağına %70-80 de kullan. Eskidendi o 110-120 dB'li kulaklıklar. Burada arctis 3 veya SS'i savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bu ses kısık diye yorum yapmak çamur atmak gibi bir şey. Hani hepsiburada'dan alışveriş yapıp 2 gün kargo geç geldi diye ürün yorumuna 1 verenler gibi bir yorum olmuş.Onu bilerek aldım zaten. Ama o ses seviyesinde o kulaklığa o para verilmez hocam. Yazılımı olmaması da cabası. Pazarlamak için 7.1 özelliğini kullanmak için windows sonic açın demişler ama arada hiç bir fark yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.