SteelSeries Arctis 3 2019 alınır mı?

Levii

Megapat
Daha fazla  
Uzun zamandır kulaklık araştırıyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için ikinci el alacağım. James Donkey tarzı markalara gidip geldim ama 250 TL'ye SteelSeries Arctic 3 2019 Edition almaya karar verdim. Lakin çok fazla görüş var. Memnun olan kadar olmayan var. Çok kararsızım. Sizin görüşleriniz nelerdir? Oyunlarda çok aşırı beklentim yok. Patlamaları hissettirsin sesleri hissettirsin yeter modundayım. Keza müziklerde de aynı şekilde. Bass tiz meraklısı değilim ama aldığıma değsin istiyor. Şu anda iPhone kulaklığı kullanıyorum. Almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müziklerde bilmiyorum da bende 2019 öncesi model var ve oyunlarda gayet iyi. Kulaklık tarzı şeyleri 2. el almamalısınız bence.
Hocam kutulu ve garantili bir şekilde alacağım. 250 tl civarında işimi görecek 0 bir kulaklık olduğunu sanmıyorum piyasa uçmuş...

Yani işin açıkçası ben almaman taraftarıyım. Steelseries Siberia 200 modelinden Arctis 3 modeline geçtim. Yemin ediyorum SS Siberia 200 performans anlamında çok daha önde. Siberia 200 ile duyabildiğim sesleri artık duyamamaya başlamıştım. Ayrıca ses yüksekliği konusunda Siberia 200 önde fakat rahatlık anlamında Arctis 3'ün ayrı bir avantajı var tabii. Ha kulaklıktan memnun muyum? Evet ama bir Siberia 200 değil. O günlere geri dönsem kulaklığımı kesinlikle değiştirmezdim. :)

Yani işin açıkçası ben almaman taraftarıyım. Steelseries Siberia 200 modelinden Arctis 3 modeline geçtim. Yemin ediyorum SS Siberia 200 performans anlamında çok daha önde. Siberia 200 ile duyabildiğim sesleri artık duyamamaya başlamıştım. Ayrıca ses yüksekliği konusunda Siberia 200 önde fakat rahatlık anlamında Arctis 3'ün ayrı bir avantajı var tabii. Ha kulaklıktan memnun muyum? Evet ama bir Siberia 200 değil. O günlere geri dönsem kulaklığımı kesinlikle değiştirmezdim. :)
Tam alacağım diyorum böyle bir yorum çıkıyor karşıma :d ben saatlerce bilgisayar başında oturduğum için tercih etmek istedim. Birde üniversite olunca taşıması kolay duruyor. Verdiğim paraya da değsin istiyorum. Bilmiyorum ya aynı fiyat bandında başka önerebileceğiniz var mı ?

@Levii Şöyle ki; eğer ben Hard FPS tarzı oyunlar oynamıyorum, ses gelsin yeter, arada film izlerim, müzik dinlerim diyorsan al güzel kulaklık. Fakat CS:GO tarzı 1 saniyenin bile önemli olduğu oyunlar oynuyorsan pek bir performans bekleme. Ha Apple kulaklığından iyi mi? Tabii ki iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)

@Levii Şöyle ki; eğer ben Hard FPS tarzı oyunlar oynamıyorum, ses gelsin yeter, arada film izlerim, müzik dinlerim diyorsan al güzel kulaklık. Fakat CS:GO tarzı 1 saniyenin bile önemli olduğu oyunlar oynuyorsan pek bir performans bekleme. Ha Apple kulaklığından iyi mi? Tabii ki iyi gönül rahatlığıyla alabilirsin. :)
Hocam kulakiçi kulaklık kullanmayı pek sevmiyorum. CS GO oynuyorum ama 7.1 performansı istemiyorum tabi ki. Sıkıldıkça müzik dinliyorum film izliyorum işimi görsün yeter. Rahatlattın şuan da çok sağol deneyimlerini paylaştığın için :)
Şu ses sorunlarını bir ben yaşamıyorum galiba kulaklıkta. %30 oyun dışı, oyunda da %50 falan. Max %70 olmuştur ondan de emin değilim.
Steelseries sağlam marka o kadar çok sorun olacağını sanmıyorum bende açıkcası.

Hocam kulakiçi kulaklık kullanmayı pek sevmiyorum. CS GO oynuyorum ama 7.1 performansı istemiyorum tabi ki. Sıkıldıkça müzik dinliyorum film izliyorum işimi görsün yeter. Rahatlattın şuan da çok sağol deneyimlerini paylaştığın için :)

Steelseries sağlam marka o kadar çok sorun olacağını sanmıyorum bende açıkcası.
Ben bu yorumları farklı kulaklıkları kullandıktan/deneyimledikten sonra yazabildim. Eğer farklı kulaklıklar kullanmasaydım(HyperX,Steelseries,Logitech vb gaming kulaklıklardan bahsediyorum) kullandığım en iyi kulaklık olabilir bunu net bir şekilde söyleyebilirim. :)

Ben bu yorumları farklı kulaklıkları kullandıktan/deneyimledikten sonra yazabildim. Eğer farklı kulaklıklar kullanmasaydım(HyperX,Steelseries,Logitech vb gaming kulaklıklardan bahsediyorum) kullandığım en iyi kulaklık olabilir bunu net bir şekilde söyleyebilirim. :)
Açık konuşmak gerekirse telefon kulaklığı dışında hiçbir şekilde kulaklık kullanadım :d Alacağım kulaklık fark ettirsin istiyorum içten içe :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı