İnceleme Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Headset

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 251
  • Görüntüleme 68.406
7.1 Ses kasarken kapatılıyor, yabancı Youtuberlar da kapatmış, özellikle PUBG, CS-GO gibi oyunlarda, ben çok yüksek sesli müzik vs. dinleyen birisi değilim ama gayet memnunum ben aldığımda kulaklığın 300 lira gibi bir fiyatı vardı şu an 400 geçmiş, alternatifleri de değerlendirebilirsin ama ben memnunum, özellikle kafa bandı muazzam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda indirimde 329 TL 7.1 olayı kafama takıldı herkes kapatıyorsa Niye bu özellik var? Yazılımından herhalde, Steelseries kendi yazılımını kullanıyor, Arctis 5 te DTS'in yazılımı var. Arctis Pro'da DTS v2 geliştirir herhalde Steelseries de zamanla yazılımlarla. Alacağım herhalde ya, ses kasarken ses yetiyorsa yeter bana oyun için. Müzikleri normal kaliteli dinletsin yeter, tek korkum oyunlarda sesin az gelmesi. Herkes ses azlığından şikayet edince verdim bakalım siparişi gelsin beni memnun eder ya. Ben yıllardır 10-20 TL'lik kulaklıklarla oyun oynayan adamım. Yanlız şöyle bir büyük sorunum var 15 yıldır kulaklığı ters alışmışım, çocukluktan geliyor. Mik sağdayken oynuyorum. Kulaklığı düz takınca ses kasamıyorum, 15 senenin tecrübesi bu da yani şimdi alışmak çok zor olacak düz takınca. Adam arkamdaymış gibi hissediyorum, meğersem önde

Dip ses, eğer kulaklığın girişleri ön ses giriş portunda ise ve ön USB giriş portlarından herhangi birinde USB girişli bir cihaz bulunuyorsa yapıyor.

Eğer öyleyse öndeki sabit duran USB ile bağlı cihazı anakartta bulunan herhangi bir USB girişine takarsanız dip ses çözülür.

Hocam bir şey merak ediyorum bu videoda CS-GO, PUBG gibi oyunlarda 7.1 kapalı ayar yapmışlar, 7.1 kapatmalı mıyız? Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? Ben de kapatmıştım ama şimdi kararsız kaldım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Yerli padawan Oyunlarda ses kasma performansını arttırmak için 7.1 kulaklıklar tercih ediliyor.
7.1 ayarını bu durumda kapatmanın amacı ne anlamış değilim açıkcası.

Hocam benim elime yeni geçti de artcis 3 falan aktif ettim, yaptığım ayarları algılamıyor. Neden acaba? Ön panele taktım. Ön panel Realtek'ten HD oluyor.

Çözüldü hocam FX diye ses arttırmak için program vardı, onu sildim. Realtek ve Steelseries kalınca aktif oldu kulaklık bu arada gerçekten iyi. Ses az diyen arkadaşlara yorumum, son seste kulaklarım patlayacak. Belki anakartımın ses kartından dolayı, bilmiyorum ama ses aşırı fazla.

Aynı sorun bende de var sorun realtek ile çakışma sorunu. Adam akıllı çözemedim sürekli deniyorum.

Aynı sorun bende de var sorun realtek ile çakışma sorunu. Adam akıllı çözemedim sürekli deniyorum.
Basit aslında. Realtek ve Steelseries'ten başka program varsa sil, ikinci olarak kulaklığı algılamıyorsa mesela, benim ön paneller kulaklık ve mik, arka panel ön hapörler çıkışı olarak görüyor. Ön panellere takıyorum mik ve kulaklığı, sonra Realtek HD ses ön panele alıyorum diğer ayarlarım ön ve arka çıkış aygıtlarının iki farklı ses dolaşımını aynı anda çalmasını sağlayın tikli (eğer bunu ön kulaklık takıldıgında arka çıkış aygıtın sesini kapatın dersem kulaklık görmüyor hapörler oluyor tek o yüzden üsttekine tik koyuyorum kulaklık kullanacağım zaman Realtek'ten varsayılan olarak kulaklığı seçiyorum masaüstünde şakı dinleyeceksem de hoparlördeni hoparlörleri varsayılan olarak ayarlıyorum. Bu kadar, aynı anda çalmıyor yani) olacak kayıt aygıtında tüm giriş jaklarını bağımsız giriş olarak ayırın tikli olucak.

Beyler bu mikrofonu ayarlayamadım. Test ediyorum, arkadan cızırtı rüzgar sesi gibi devamlı geliyor. Net, kaliteli olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Hocam mikrofon ayarlarını atma şansın var mı ya? Benim arkadan cızırtı tarzında ses geliyor, sinir oldum. 5-6 saattir uğraşıyorum. Bir de Realtek'te mikrofon kısmında gürültü tutma falan ekstra ayarlar gitmiş, bunun sebebi Steelseries'ten mi ayarlayacağız? Kulaklığı aktif edince gitti büyük ihtimal. Eski dandik kulaklıktayken vardı. Yardımcı olursan çok sevinirim, çıldırmak üzereyim.

@Jira Merhaba ben de bu kulaklığı almış bulunmaktayım ancak şöyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Şimdi 7.1 çalışmıyor ve bence bass kalitesi de kötü. Acaba kulaklıktan dolayı mı bassı kötü yoksa yazılımsal mı? Bu arada ekolayzır çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…