SteelSeries Arctis 3 ve Creative A500 5+1 ses sistemini aynı anda kullanma

0Hukumdar

Kilopat
Katılım
17 Kasım 2016
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.
Creative A500 5+1 ses sistemim var. Anakartım MSI Z270 SLI Plus. Kulaklığım SteelSeries Arctis 3.

Anakartımda toplamda 6 jak girişi var. Bu 6 jak girişinden mavi, yeşil ve turuncu renkte olanlara ses sistemimi bağladım. Geri kalan; siyah, turuncu ve gri renkte olan jaklara kulaklığı bağladığımda ses gelmiyor. Ön jak kullanmak istemiyorum. Resimde görünen 2 numaralı kısma yukarıdan aşağıya sırasıyla "orta subwoofer hoparlör çıkışı, ön hoparlör çıkışı, arka hoparlör çıkışı" olacak şekilde konektör görevlendirmesi yapmamız mümkün mü? Ya da boşta olan siyah ve turuncu arka jaklara kulaklığımı taksam ön panele takmış gibi konektör görevlendirmesi yapabilir miyim?

Adsız2.png
Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VoiceMeeter kullanabilirsin tek tuş ile kulaklık hoparlör arasında geçiş yaparsın biraz araştırırsan videoları bulursun çok da olmasa detaylı bir program.
 
VoiceMeeter iyi fikir. Aklıma gelmemişti. Bi deneyeyim.

Eski kulaklığım Logitech g430. Onun USB aparatı kullandığım zaman bilgisayar kulaklığımı Logitech G430 olarak tanıyor. O şekilde USB aparatı ile kullansam Arctis 3 te herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım?
 
VoiceMeeter kullanabilirsin tek tuş ile kulaklık hoparlör arasında geçiş yaparsın biraz araştırırsan videoları bulursun çok da olmasa detaylı bir program.

Anakartım MSI MAG Z390 Mortar, 4 ses çıkışı var 3 tanesi 5+1'e bağlı, boşta kalana kulaklığı takıyorum. Takınca kulaklık olarak tanıyor fakat 5+1 ile aynı sesi vermeye devam ediyor nasıl ayırabilirim? VoiceMeeter'dan ayarlarını yapamadım yardımcı olur musun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı