AhmetAkif01
Hectopat
Daha fazla
E sporcularda gördüğün kulaklık fiziksel bir kulaklık değil. İçeride kulak içi takıyorlar bu fiziksel olanda dışarıdaki sesi kesmek için kullanıyorlar diye biliyorum. En azından ben de bu soruyu sormuştum bana böyle denmişti hep.
Evet, doğru çünkü kulakiçi sesi daha iyi iletiyor. E-Sporcularda dikkat çok önemli olduğu için öyle yapılıyor ancak bu Blackshark'ın ESL onaylı olduğunu değiştirmiyor.e sporcularda gördüğün kulaklık fiziksel bir kulaklık değil. İçeride kulakiçi takıyorlar bu fiziksel olanda dışarıdaki sesi kesmek için kullanıyorlar diye biliyorum. En azından ben de bu soruyu sormuştum bana böyle denmişti hep.
Öyle düşüncek bir şey yok çünkü zaten öyle. Turnuvaları izlerken dikkat edin. Hepsi kulakiçi takıyor. Profesyonel turnuvada oynayacak olursanız siz de kulakiçi takmak isteyeceksinizdir. Kulakiçi ile kasılacak ses kulak üstü ile kasılmaz zaten. Mümkün değil.Bende senin gibi düşünüyorum.
Ekipmanların kalitesi iyi fakat fiyatların abartılı olduğunu düşünüyorum, o fiyatlara çıkıldığında daha iyi alternatifler var.SteelSeries ekipman sektöründe donanım sektöründeki ASUS ROG gibi sanırım.
Orası öyle ama aynı fiyata veya daha ucuza daha iyisi varken niye kötüsünü alalım.Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca bu piyasada hiç bir ürün fiyatını hak etmiyor ki.
Katılıyorum, zamanında 1000 TL'ye bulunabiliyorken bile daha iyi alternatifleri olduğu için fazla tercih edilmiyordu Arctis 5. Şimdi hiç tercih edilmemeli.Afedersiniz ama yuh yani. Şu kulaklığın 1800TL olmasına seviniliyor, indirimsiz fiyatı 2000TL olmuş... Fiyatını asla hak edecek bir kulaklık değil, daha uyguna çok daha iyileri var. 1 hafta kadar kullanma fırsatım oldu, en fazla 1000-1200TL edecek bir kulaklık.
Ekipmanların kalitesi iyi fakat fiyatların abartılı olduğunu düşünüyorum, o fiyatlara çıkıldığında daha iyi alternatifler var.
Orası öyle ama aynı fiyata veya daha ucuza daha iyisi varken niye kötüsünü alalım.
CS:GO turnuvalarında kullanılan kulaklıklar BlackShark V2'ye çok benziyor hatta direkt BlackShark V2 olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden CS:GO performansı hakkında şüphe duyulacak en son kulaklık bence. Müzikte de gayet iyi. İstersen bu kulaklığın kablosuzunu aktif olarak kullanan @aksiyonel hocama danışabilirsin. Kendisi de eğer isterse deneyimlerini burada paylaşabilir.
G Pro X çok abartılan bir kulaklık zaten en başta kendi driverinden yani G Hub kaynaklı düşük ses problemi var. Bu sorunu DTS desteklediği için DTS:X yazılımını indirerek çözebiliyorsunuz ancak bunun için ekstradan DTS almanız gerekiyor. Yazılım desteği pek iyi değil ve bu bile kulaklıktan soğumak için başlı başına bir nedenken bazı kullanıcılar da dip ses sorunundan şikayetçi.
Acaba hangi kulakiçi kulaklığı kullanıyorlar? Bende onu çok merak ediyorum. (JBL C100si ile kasabilidiğim sesi HS80 le bile kasamadım o yüzden sattım bugün)Evet, doğru çünkü kulakiçi sesi daha iyi iletiyor. E-Sporcularda dikkat çok önemli olduğu için öyle yapılıyor ancak bu Blackshark'ın ESL onaylı olduğunu değiştirmiyor.
Üstelik ESL'in sponsoru Logitech olmasına rağmen durum böyle.
Öyle düşüncek bir şey yok çünkü zaten öyle. Turnuvaları izlerken dikkat edin. Hepsi kulakiçi takıyor. Profesyonel turnuvada oynayacak olursanız siz de kulakiçi takmak isteyeceksinizdir. Kulakiçi ile kasılacak ses kulak üstü ile kasılmaz zaten. Mümkün değil.
HS80'nin ayrıca pil sorunu var. Bir arkadaşımın sıfır aldığı HS80 ile yaşadığı tecrübeye göre 2 CS-Go maçı atamadan low battery düştüğü durumu mevcutmuş. Açıkçası ben tavsiye etmiyorum. Ayrıca kablosuz kulaklık arayışındayken RGB olan tercih edilmezse pili daha uzun süre gidecektir.Acaba hangi kulakiçi kulaklığı kullanıyorlar? Bende onu çok merak ediyorum. (JBL C100si ile kasabilidiğim sesi HS80 le bile kasamadım o yüzden sattım bugün)
Bu yüzden CS:GO performansı hakkında şüphe duyulacak en son kulaklık bence. Müzikte de gayet iyi. İstersen bu kulaklığın kablosuzunu aktif olarak kullanan @aksiyonel hocama danışabilirsin. Kendisi de eğer isterse deneyimlerini burada paylaşabilir.
Benim tek tespit edebildiğim kulakiçi Razer Hammerhead. Sanırım bazıları da Sennheiser Momentum kullanıyor. Tercih meselesi fakat olayın özeti şu; en baba kulak üstü bile ortalama bir kulakiçi kulaklığın ses kasma performansına zor yaklaşır.Acaba hangi kulakiçi kulaklığı kullanıyorlar? Bende onu çok merak ediyorum. (JBL C100si ile kasabilidiğim sesi HS80 le bile kasamadım o yüzden sattım bugün)