Elektronik SteelSeries Arctis 5 1797TL

X olan modeli mi düz olan mı? Cızırtı sesi falan geliyor diyen var.
X olan modeli bunlarla karşılaştırılamaz zaten. Düz olandan bahsediyorum ve cızırtı konusunu redditte görmüştüm ancak kablosuz versiyonu yani Blackshark V2 Pro için açılmıştı. O da THX kullananlarda yada USB alıcısını ön panele takanlarda oluyor. Ürün hatası değil.

@88602 siyah modeli 39-100TL fark var mağazadaki fiyatıyla. O zaman direkt mağazadan alırım garanti işlerinde onlar uğraşır göndermem ama fiyat farkı 200TL+ fark olursa internetten alırım.

Special Edition 500TL fark var ve güzel çanta çıkıyor, siyah düz 500TL düşük fiyatı olanda çanta çıkmıyor ama özellikleri aynı sanırım?

Almanya'dan mı alsam Special Edition'u? Siyah düz olanından düşük fiyatı var ve satıcı Amazon. Garanti nasıl işler sizce, Logitech gibi yurt dışından yardım oluyor mu garantide?

Ne dersin @88602 ?

Son düzenleme:
Special Edition 500TL fark var ve güzel çanta çıkıyor, siyah düz 500TL düşük fiyatı olanda çanta çıkmıyor ama özellikleri aynı sanırım?
Special Edition modelinin kafa bandı tasarımı biraz daha farklı ve ekstradan gürültü engelleyici var ama 500 TL'ye değecek farklar değil. Çanta da ayrı alırsınız. 290 TL'ye geliyor ve Yanında gelecek çantadan çok daha kaliteli.

Almanya'dan mı alsam Special Edition'u? Siyah düz olanından düşük fiyatı var ve satıcı Amazon. Garanti nasıl işler sizce, Logitech gibi yurt dışından yardım oluyor mu garantide?
Yurtdışından aldığınıız için Türkiye'de garantisi olmuyor ancak Amazon yardımcı olabilir.

@88602 konu açtım bakar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı