SteelSeries Arctis 5 2019 Edition nasıldır?

• Konuyu başlatan asdfsdgsdfgdfhfghs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.054
A

asdfsdgsdfgdfhfghs

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bayağıdır kulaklık almayı düşünüyorum. Çok kararsızım. Alsam pişman olur muyum? Mağazada gittim denedim. Kulağıma oturuyor yani rahat. Parasını hak ediyor mu? Film izlemede veya müzik dinlemede iyi mi? Çok iyi olmasına gerek yok, müzik ve filmde yeterli olursa tamamım ben. Ya da aynı parayı Corsair Void Pro RGB USB'ye (ya da Corsair Void Elite) verebilirim. Anlayacağınız 2 kulaklık arasında kaldım. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Void Pro Wireless kullandım, Arctis 5 2019 kullandım. Arctis 5'in 7.1'i fps oyunlarda ses kasmak için iyi. Void pronun ses performansı Arctis 5'den daha iyi. Dolby berbat, alırsan kullanma. İkiside arasında seçim yapmak istersen Void Pro almanı tavsiye ederim ama Void Elite'de alabilirsen. Void Pro'dan daha iyiyse ki tahminimce iyidir çok daha mantıklı bir seçim olur. Ürünün satışa çıkış tarihini de göz önüne alırsak daha kaliteli bir yapıya ve özellikle mikrofona sahip olduğunu düşünüyorum. Arctis 5'in sanal çevresel ses yazılımı Microsoft Store'dan DTS:X adı altında alınabiliyor bu arada. Bu arada bu kadar para harcamana gerek kalmadan Void Pro'den ve Arctis 5'den daha iyi overall, özellikle müzik ses performansına sahip Corsair HS50 alabilirsin. Elite'den iyi mi değil mi bilmiyorum denemedim ki iyi olsa da aradaki fiyat farkını kapatabilecek kadar iyi olacağını sanmıyorum. HS50 + DTS:X fps oyunlarında işini fazlasıyla görür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı