Steelseries Arctis 5 Mi Cloud 2 Mi?

Orhan Pamuk

Decapat
Arkadaşlar şimdi önümde iki kulaklık var. Birisi Steelseries Arctis 5 birisi Cloud 2 bütçem ikisine de yetiyor. İkisinden birini alacağım ya da Arctis 7 13 ekimde indirime girerse Arctis 5 fiyatına düşerse onu alacağım ama şimdi biz düşmüyor gibi düşünelim. İlk önce neden bu kadar para veriyorsun diyenlere cevabım Afox 1155 kullanıyorum ve üzerine entegre edilmiş ses kartı çok eski yani sen ses seviyesini 30'a getir o duyduğun ses ben 100 de duyuyorum öyle bir şey. O yüzden ses kartlı bir kulaklığa ihtiyacım var.

Şimdi gerçekten deneyimi olan yada iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bu kulaklığı 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum benim için rahatlık ve ses çok önemlidir. Uzun süre PC başında kaldığım süreler oluyor.

Lütfen satış amaçlı değilde bilgilendirme amaçlı yardım ederseniz sevinirim. 1 Hafta içinde almayı düşünüyorum ya da 13 ekimde alacağım bu arada soran varsa 13 ekimde İtopya'da büyük bir indirim olcakmış WTCNN'dan duydum. Olursa yani düşerse alacağım daha indirimli olacak yoksa normal fiyatına para vereceğim. Yani kısacası ikisi arasında kaldım şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud Alpha'da tümleşik ses kartı olmadığı için almanızı tavsiye etmem. İyi bir ses kartına sahip insanların Cloud Alpha alması gerekir.

Ben Cloud 2 öneririm. Kafa yastıkları inanılmaz rahat. Ses kalitesi de mükemmel. Ben Arctis 3 ve 5'i başarılı bulmadım. Özellikle de kulak yastıkları deri değil, terletmiyor ama bana kalırsa oyundaki seslerle tümleşmenizi engelliyor.

Ses ürünleri eskimez, Beyerdynamic'in çoğu ürünü 10 yıldan daha eski ve piyasadaki tüm kulaklıkları üçe katlar. Karşılaştırma şu şekilde ;

Konfor olarak, ikisi de çok rahat konfor açısından sıkıntınız olmasın ama Cloud 2'nin kulak kısımları deri olduğu için terletebiliyor, Arctis 5 ise çabuk ısıtıyor. Arctis serisi plastik iken Cloud serisi metal iskelete sahip yani malzeme kalitesi olarak daha iyi ve daha sağlam hissetiriyor. Cloud 2 daha iyi Stereo ses sunuyor, Arctis 5 ise sanal 7.1'de daha başarılı. Arctis 5 daha iyi mikrofona sahip ama bu Cloud 2'nin kötü mikrofona sahip olduğu anlamına gelmiyor.

Ben Arctis 7'yi iade ettim, Cloud Core kullanıyordum Arctis 7 beni tatmin etmedi. Bu ikisi arasından Kişisel tercihim Cloud 2'den yana olurdu, eski bir ürün ama hala Arctis 5'e karşı tercih edilebilir. İki ürün de kafa kafaya tercih size kalmış. Size tek önerim "Verdiği sesler çok iyi" ve "Yazılımı tatmin edici" gibi hiçbir açıklayıcılığı olmayan "fanboy" yorumlarına kulak asmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı