SteelSeries Arctis 7

Makaleler
21
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar,

İlk çıktığı zaman siparişi vermiştim.

Stoklarda olmadığı için biraz gecikti.

Şuan gümrükte Çarşamba günü aksilik olmaz ise teslim edilecek.

Fiyat olarak gümrük içinde 500 TL gibi bir fiyata geldi.

Gecikme sebebi ile %10 luk refund + 2-3 shipping speed ücret yok.

Biraz kullandıktan sonra detayları paylaşırım.

upload_2016-12-13_17-47-3.png

Geldi.
1.jpg

Hortlatmış gibi olacağım ama almayı düşünüyorum ondan soruyorum :) Kulaklığın uzaklık sorunu var mı mesela mutfak ile salon arasında 1 duvar var diyelim bir engel olsa dahi hatasız çalışıyor mu ? Bir de ses kalitesi nasıl acaba? Yardımcı olursan sevinirim :).

@Batuhan59 1 duvar sorun olmaz ama kapsama alanı bence biraz kısa. Evimde kapsama alanı 2. yan odada bitiyor, mesafe yaklaşık 8 metre. Ses kalitesi oldukça iyi ama üst düzey müzik kalitesi için biraz ayar yapmak gerekiyor.

Arctis 7 ile ilgili memnuniyetimi şöyle anlatayım; Kasım ayından beri kullanıyorum, bozulursa ya da kırılırsa kesinlikle tekrar aynısından alırım. Ses kalitesi ve rahatlığı ile şu anda kullandığım SteelSeries set içindeki en beğendiğim ürün kesinlikle kulaklık.

@Batuhan59 1 duvar sorun olmaz ama kapsama alanı bence biraz kısa. Evimde kapsama alanı 2. yan odada bitiyor, mesafe yaklaşık 8 metre. Ses kalitesi oldukça iyi ama üst düzey müzik kalitesi için biraz ayar yapmak gerekiyor.

Arctis 7 ile ilgili memnuniyetimi şöyle anlatayım; Kasım ayından beri kullanıyorum, bozulursa ya da kırılırsa kesinlikle tekrar aynısından alırım. Ses kalitesi ve rahatlığı ile şu anda kullandığım SteelSeries set içindeki en beğendiğim ürün kesinlikle kulaklık.
Teşekkürler hocam bende de kulaklık dışında Razer set var :). Razer ManO'War düşünüyordum ama çekim uzaklığı ve malzeme kalitesini 1 kaç yerden kötü duydum ve vazgeçtim sanırım SS Arctis 7 alacağım saol :).

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı