SteelSeries Arctis 9 ses sorunlu

alparslangnc

Picopat
Katılım
21 Eylül 2023
Mesajlar
217
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde de açtığım konu ve tavsiyeler üzerine Arctis 9 model kulaklığı aldım fakat verimli kullanamıyorum. Ya kulaklıkta sorun var ya da ben bir şeyleri beceremiyorum. USB ile alıcısını bağlayıp kulaklığı açıyorum ve bilgisayara bağlanıyor buraya kadar problem yok fakat bağlandıktan sonra bazen ya ses az geliyor ya hiç gelmiyor ya da kulaklığı seçtiğim halde ses laptoptan gelmeye devam ediyor. Paylaştığım ekran görüntüsüne de bakarsanız birçok ses çıkışı var kulaklıkla alakalı ama sadece "kulaklıklar (SteelSeries Arctis 9 Game)" olanı seçince kulaklıktan ses geliyor diğerlerini seçince ses bilgisayardan geliyor. Yani buradaki sonar dediği şey ne tam olarak hala anlayamadım. Ve kulaklıktan ses gelen bu çıkışı seçtiğimde Discord'da ses iyi geliyor fakat Chrome üzerinden video izlerken çok çok az geliyor. Nedir bunun olayı nasıl ayarlayacağım bunu. Kulaklığı bilgisayardan kaldırıp tekrar bağlamayı istedim fakat başaramadım kaldıramıyorum bilgisayardan. Bilen kullanan varsa bilgilendirebilir mi beni. Teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2023-12-15 224312.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1702670495521.png

Burada game kısmını kulaklık. Chat kısmını da laptop seçersen öyle ses gelir zaten. Hepsini Kulaklık seçiceksin ve hangi uygulamada hangi profilin çalışmasını istediğini ayarlayıp ona göre ekolayzer ayarı atayacaksın.
 
Bu muymuş sorun gerçekten yahu. Yaşlandık galiba artık karışık şeyleri çözemiyorum. Çok teşekkür ederim. Bir de ChatMix denilen şey ne tam olarak ?
 
Bu muymuş sorun gerçekten yahu. Yaşlandık galiba artık karışık şeyleri çözemiyorum. Çok teşekkür ederim. Bir de ChatMix denilen şey ne tam olarak ?
O kısım daha çok ses profili ile alakalı. Daha çok oyun modunun eko ayarına yakın birşey mi olsun chat ayarına mı diye seçiyorsun.

Orta civarda birşey seçersen ortaya karışık bir eko ayarı yapıyor.

Veya oyun veya chat profilleri arasında değişiklik yapmayı sağlıyor da olabilir hatırlayamadım şimdi. O ayarı kullanmadım pek fazla.
 

Geri
Yukarı